Leto podrazumeva boje – neon, okeanskoplava sa šljokicama, safari printovi i jarkožuta na potamneloj koži.

A nekad baš i ne.

Nekad nam se baš ne nose boje. Niti se tako osećamo, niti ih osećamo. Ponekad baš možemo da razumemo samo prisustvo i odsustvo svetlosti, i ništa sem toga. U takvim trenucima, potrebne su nam spremne crno-bele kombinacije, a evo i naših predloga za ovo tropsko leto.

Crni crop top i bele široke farmerice

Cele zime smo se jedva naterali da po hladnoći izađemo iz toplog i mekanog ćebeta u koje smo se umotali da odemo na trening. Ali znali smo tačno zašto to radimo – da bismo jednog vrelog junskog dana mogli da obučemo crop top u kojem ćemo bez imalo nesigurnosti pokazati svoj stomak. Simetriju ovog crnog i uskog gornjeg dela najbolje je razbiti sa širokim belim farkama. Njihova bela boja neće privlačiti sunce pa vam neće biti toplo, a visoki struk će vam naglasiti zadnjicu.

Bele kapri pantalone visokog struka i crna majica bez rukava

Ovaj model pantalona nam je prošle sezone dolazio u svim bojama. Savršen je za bilo kakve poslovne prilike, i njegova najveća prednost je što može da se uklopi i uz visoke potpetice i uz patike. Konačno je došao red na belu boju koja je savršena za tople dane. Uz bele kapri pantalone najbolje je nositi crni bodi, da ne bismo morali da mučimo sa uvlačenjem majice i kako bi struk izgledao uže.

Beli teksas šorts i crna majica sa kratkim rukavima

Teksas šortsevi ne moraju uopšte biti plavi. Eksperimentišite sa belom bojom, samo pripazite kada birate veličinu. Kratki šortsevi imaju tu manu da se useku baš na mestima gde mi to nikako ne želimo, pa uvek probajte i za nijansu veći broj – za svaki slučaj. Ukoliko se ne osećate prijatno kada vam je nešto previše kratko ili previše tesno, biće vam super da ga iskombinujete sa nekom oversized crnom majicom.

Comments