Kompanija L’Oréal Professionnel sa oduševljenjem lansira svoj novi sistem dodatne nege, specijalno izrađen za frizere, a koji se koristi tokom svih tehničkih usluga poput posvetljivanja i bojenja kose. Kreiran i testiran od strane 12 vrhunskih međunarodnih frizera, L’Oréal Professionnel SMARTBOND je PRAVO rešenje za žene koje žele da promene boju kose i da prate trendove!

loreal proffesionell starbond 1 Odvažite se da promenite boju kose uz novi sistem dodatne nege

#HAIRCOLOUR TREND

Baš kao i šminka, boja kose je postala novi trendovski dodatak za mnoge žene. Od pastelne boje kose do trendova Bronde i SunKissed, zahtevi za boje na Google pretraživaču su u ekspanziji. “Pastelna boja kose”, na primer, već ima više od 14 miliona Google rezultata i stotine hiljada poruka i videa na Instagramu i You Tube-u. U 2016. godini, uz podršku SMARTBOND-a moguća je promena boje kose i praćenje najnovijih trendova, a da je pri tome kosa zaštićena.

loreal proffesionell starbond 2 Odvažite se da promenite boju kose uz novi sistem dodatne nege

Posebno napravljen za profesionalce i razvijen u saradnji sa vodećim svetskim frizerima 

SMARTBOND je formula sa kombinacijom maleinske kiseline i ceramida. To je formula koja štiti i jača jake i slabe veze u vlasi tokom tehničkih usluga. Za kreiranje SMARTBOND-a, L’Oréal Professionnel je angažovao 12 vodećih međunarodnih frizera počev od rane faze razvoja proizvoda. Među njima, Džoni Ramirez iz Amerike, Frederik Menetrije iz Francuske i Metju Kolins iz Kanade, koji su svi deo L’Oréal Professionnel 2016 Glam tima međunarodnih stilista kose. Kao rezultat toga, SMARTBOND je potpuno prilagođen rutini frizera: nema razlike u teksturi, nema potrebe za povećavanjem oksidanta, i iznad svega, bez dodatnog vremena delovanja.

loreal proffesionell starbond 3 Odvažite se da promenite boju kose uz novi sistem dodatne nege

Kako funkcioniše?

SMARTBOND sistem se sastoji iz 3 komponente: prve dve se koriste u salonu, a treća kod kuće. Veoma jednostavan za upotrebu, SMARTBOND deluje zajedno sa svim L’Oréal Professionnel preparatima za bojenje i posvetljivanje kose.

loreal proffesionell starbond 4 Odvažite se da promenite boju kose uz novi sistem dodatne nege

Prvi korak, jeste formula koju frizer dodaje smesi za posvetljivanje ili bojenje kose. Drugi korak dolazi nakon ispiranja, u vidu nege koja se nanosi od korena do vrhova pre šamponiranja. Nakon 10 minuta, nega se ispira i nastavlja se sa uobičajnim šamponom i regeneratorom. Radi produžetka trajanja izuzetnih rezultata iz salona, sve što žene treba da urade jeste da svoj uobičajeni regenerator zamene Smartbond regeneratorom, na svaka 3 šamponiranja/pranja. Jednostavno, zar ne?!

“Smartbond je proizvod koji poboljšava moj rad i maksimalno podržava moju kreativnost. Ono što je najvažnije ne menja moju dnevnu rutinu, kolor dobija na svojoj većoj snazi, struktura je bolja i sada sam zadovoljan još više”, rekao je Dragan Tabuner, Smartbond ambasador u Srbiji.

Comments