Počeo je oktobar, a svi znamo šta to znači! Bliži nam se Noć Veštica, a u toku je spooky sezona, kada našim garderoberima preovladavaju topli, crveni tonovi a u rukama najverovatnije nosimo pumpkin spice latte. Svako kome je jesen omiljeno godišnje doba uživa u dolasku ovog meseca, a ukoliko ste jedna od osoba koja živi za dolazak jeseni – evo savršenih manikir predloga za vas! Ovo su neobični manikiri koji će vas uvesti u jesenje raspoloženje, i koji će osvežiti vaš jesenji look toplih džempera, mantila i čizmica.

Duhovi na noktima

Da, dobro ste pročitali. Ukoliko ste osoba koja uživa u razigranim manikirima, i voli horor filmove i sve što oktobar donosi sa sobom, evo predloga za vas. Umesto klasičnog french manikira, bele vrhove noktiju ukrasite tako da izgledaju kao mali duhovi, a ovaj look možete izneti i u crnoj varijanti. Postoji li savršeniji način da pokažete svoje uzbuđenje spooky sezonom?!

Gradient nokti u jesenjim tonovima

Jesen obeležavaju topli i zagasiti tonovi koji se kreću od crvene, preko narandžaste do nude i rozikastih tonova. Gradient nokti u različitim bojama ili različitim tonovima jedne boje su već neko vreme u trendu, a i ove jeseni će biti aktuelni u odgovarajućem tonalitetu. Ovaj manikir uklopiće vam se uz svaki outfit, a razigran je i uneće vedrinu u svaki vaš look.

Nokti sa polumesecom

Mesec je motiv koji nas podseća na mističnost, veštice i noć, a sa sobom nosi posebnu energiju. Uz to, on uvek veoma lepo izgleda kao motiv, a na noktima ga možete izneti u nekoliko različitih verijanti. Može biti u obliku jednostavnog crnog linijskog crteža, ali možete ga uraditi i u glitter laku za nokte. Mesec je naravno potpuniji ukoliko se oko njega nalaze zvezde, koje su takođe uvek aktuelan motiv i detalj.

Comments