Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U novoj “Mediterráneo” kolekciji glavnu ulogu ima Olivija Palermo (Olivia Palermo). Fotografije su napravljene na Ibici i potpisuje ih Santjago Esteban (Santiago Esteban). Za stajling se pobrinula Izabel Otino (Isabel Ottino), a frizuru i šminku radio je Viktor Alvarez (Victor Alvarez). Elegantne kombinacije upotpunjene su komadima iz ove kolekcije koja je inspirisana morskim svetom. Fotografije napravljene na španskom ostrvu pune su strasti. Kolekciju čine prstenje, ogrlice i minđuše napravljene od žutog i belog zlata. Svaki komad nosi ime neke boginje, poput Afrodite i Atine.

olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection1 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection2 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection3 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection4 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection5 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection6 Olivia Palermo za Carrera y Carrera olivia palermocarreraycarrera smediterraneocollection7 Olivia Palermo za Carrera y Carrera
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice