DG dress 368 Alice + Olivia jacketA Peace Treaty ring 110Ben Amun gold bangle 1202 Olivia Palermo za StyleCaster

Prelepa brineta na kojoj je Patrik Mek Mulen (Patrick McMullan) trenirao svoja sočiva na zabavama elite Njujorka sredinom dvehiljaditih, bila je samo još jedna studentkinja koja se kretala unutar ”uptown” krugova. Međutim, njen lik se nije smeo zagubiti u arhivi. Olivia Palermo je ubrzo postala ”it” devojka, o kojoj se pričalo lokalno, pa ubrzo potom i globalno, nakon što je postala zvezda reality programa. Njen kul imidž i imunost na televizijsku dramu su učinili da Olivia produži dalje od televizije i počne da gradi svoje carstvo. Pojavila se u kampanjama velikih modnih kuća, kao što su Mango i Tibi, ostvarila je uspešnu saradnju i sa kompanijom Ports 1961, a glasine kruže i o njenoj sopstvenoj liniji.

Olivia o svom ukusu kaže da je evoluirao tokom godina, ali je uvek ostala verna svom ličnom stilu, koji bi opisala kao bezvremeni klasik sa modernim kontrastima. Dodaje da je, takođe, sve u detaljima! Uživa u odeći, ali smatra da je najvažnije oblačiti se za sebe, jer ukoliko se ne osećate udobno u onome što imate na sebi, nećete se dobro osećati bez obzira na priliku.

Olivia nije ni najmanje razmažena. Voli da ponavlja odevne komade i oslanja se prvenstveno na svoju maštu prilikom kreiranja različitih kombinacija sa stvarima koje već poseduje. Opsednuta je glamurom starog Holivuda, pri čemu se često ugleda na Grejs Keli i Odri Hepbern.

Obožava svoj fantastičan grad. O Njujorku priča kao o spoju različitih tipova ljudi na jedinstvenom ultra šik mestu koje će zauvek smatrati domom, ali obožava da istražuje i posećuje nova mesta.

Sa svim svojim kvalitetima, stidljiva i ljupka Olivia poseduje onu specijalnu notu milosti i dostojanstva. Za StyleCaster, preuzela je ličnost rok zvezde sedamdesetih i nije imala problema da kanališe divu u sebi. Pred objektivom Sedži Fudžimorija (Seiji Fulimori) igrala se gitarom i mikrofonima, prisećajući se slavnih nastupa Džejn Birkin i Mika Džegera. Uz takvu opuštenu atmosferu i raspevanu Oliviu, nastale su unikatne, spontane fotografije kakve se mogu očekivati samo od pravih ikona stila.

Halston dress 1695 at NET A PORTER  Ben Amun cuff 1951 Olivia Palermo za StyleCaster Jen Kao dress and tank 1555 and 1025 at 212 239 6515  Alberta Ferretti skirt 1395 at AlbertaFaretti2 Olivia Palermo za StyleCaster left ADAM dress J. Mendel mink jacketL.A.M.B heels 276.50A Peace Treaty ring right Chloé dress Theory fur jacket1 Olivia Palermo za StyleCaster left Jen Kao dress 4115Haute Hippie jacket 695 right Chloé dressIsabel Marant jacketDean Davidson necklace 5551 Olivia Palermo za StyleCaster Marchesa jumpsuit price upon requests at Marchesa  Ben Amun cuff 3701 Olivia Palermo za StyleCaster right Yigal Azrouel tunic top J. Mendel skirt1 Olivia Palermo za StyleCaster

Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama. Njen svojevrstan pristup modi gospođica deli sa svetom na blogu Modern Giraffe.

Comments