Drage dame, ukoliko volite modu i stalo vam je do toga da sve modne trendove na vreme ispratite, pogledajte koje to komade morate imati u svom ormaru! Savete vam daju dve poznate i priznate trendseterke Olivija Palermo i Kendal Džener, pa, ako vam nešto od ovih stvari fali – trk’ u najbliži šoping centar!

Bunda

Već smo toliko puta ponovile, i ponovo ćemo, bunda je apsolutni trend ove zime. Ipak, ne samo što je moderna, ona je i jako praktična – topla i udobna, savršena za hladne, zimske dane. Iako trenutno nije toliko hladno, šteta bi bila ne iskoristiti trenutna sniženja i pronaći sebi odgovarajući model bundice.

Na primerima ovih dama vidite da će vam se bunda slagati i uz farmerice, i uz kožne pantalone, štikle ili patike, a naočare za sunce su obavezne!

bunda Olivija Palermo i Kendal Džener ove stvari imaju u ormaru, a ti?

Cipele sa platformom

Olivija i Kendal su saglasne oko toga da su cipele sa platformom odličan izbor kojim ćete zameniti zimske čizme. Postoji više modela ovih simpatičnih cipelica, pa samo pronađite one koje će vam se slagati uz sve. Sa pertlama ili bez pertli, crne lakovane ili sportska varijanta sa zvezdicama, odlično će vam ići i uz farmerice i uz formalnije komade odeće.

cipele sa platformom Olivija Palermo i Kendal Džener ove stvari imaju u ormaru, a ti?
Comments