Brend Olivini nastao je sa željom njegovih kreatora da istaknu i na pravi način upotpune lepotu, eleganciju i gracioznost savremene žene u svim prilikama. Baš iz tog razloga, kreatori predivnih odevnih komada s potpisom Olivini stvaraju garderobu od najfinijih, pažljivo odabranih materijala koji, u kombinaciji sa modernim dizajnom i krojevima, ali i kvalitetnom izradom, doprinose da se svaka žena oseća posebno i lepo, te da uživa u njihovom ekskluzivitetu i komforu.

Odevni komadi brenda Olivini namenjeni su, pre svega, uspešnim poslovnim damama koje žele da na svom mestu uvek izgledaju elegantno i ženstveno. Reč je o unikatnim, ručno rađenim modelima koji će sigurno zadovoljiti i vašu potrebu za kvalitetom, elegancijom i fenomenalnim izgledom.

Stoga se prepustite jedinstvenom doživljaju luksuza i elegancije! Uživajte u pozitivnoj energiji i dobrom raspoloženju, koje će u vama izazvati nošenje upravo odevnih komada brenda Olivini. I ne zaboravite – zadovoljstvo vas čini srećnim, osećaj sreće vas čini lepim, pa nema sumnje da će svaki komad garderobe Olivini na pravi način upotpuniti vaš dan!

olivini kaput facebook giveaway 1 Olivini: Kaput koji možeš nositi u svim prilikama (FACEBOOK GIVEAWAY)

Zato smo i rešili da, za sve dame istančanog ukusa i stila, priredimo fenomenalan Facebook Giveaway, u kom delimo ovaj predivan kaput modne kuće Olivini. Sve što treba da uradite je da:

– Zapratite Facebook profil brenda Olivini,

– Zapratite Instagram profil brenda Olivini,

– Zapratite fan page Wannabe Magazine-a,

– u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a napišete uz koju biste odevnu kombinaciju ponele ovaj kaput Olivini i pozovete dve drugarice da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od 15. do 23. decembra, a pobednica će biti izabrana uz pomoć sajta Random.org.

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Comments