Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Dajte joj olovku i boje i  začas će stvoriti magične modne ilustracije. Njeni crteži puni su boja, deluju tako stvarno i živahno. Zavirimo u svet modne ilustracije i upoznajmo jednu mladu damu koja stvara čarobne crteže inspirisane uličnom modom, revijama, izlozima i trendovima. Predstavljamo vam Ketrin Elajs Rodžers (Kathryn Elyse Rodgers). Diplomirala je na Univerzitetu Karnegi (Carnegie Mellon University) i radove predstavlja na sajtu pod nazivom “Papirna moda“ (Paper Fashion).

01 picnik1 Olovka crta srcem

Korišćenjem različitih tehnika crtanja postiže se efekat lepršavosti i ilustracije deluju tako stvarno

Diplomirala je u oblasti industrijskog dizajna, ali je shvatila da je njena prava ljubav i strast bavljenje modom kroz ilustracije. Trenutno radi na dizajnu za brend Reebok u Bostonu i uporedo razvija i svoj brend ilustracija i crteža. Ako se i vama dopadaju njene ilustracije i poželelite da ih kupite, možete ih poručiti putem interneta, sa njenog sajta.

027 Olovka crta srcem

Sama Ketrin kaže da je optimistična osoba koja razmišlja o svojoj sadašnjosti i budućnosti sa uzbuđenjem i da je veoma strastvena i kreativna, te da će se ovom umetnošću baviti do kraja života.

037 Olovka crta srcem

Ketrin za svoje ilustracije najčešće koristi flomastere i akvarel boje, a zatim ih po potrebi upotrebom različitih materijala poput vunice

Oduvek je volela da crta. Uživa u ilustracijama kao obaveznom delu stvaralačkog procesa u dizajnu. Pošto je dobila mnogo pohvala na račun crteža i skica, odlučila je da se više posveti modnom ilustrovanju. Stil joj zavisi od raspoloženja, ali bi ga ipak opisala kao srećno realističan, sa maštom kao glavnim začinom.

Najčešće u svojim ilustracijama koristi olovke i vodene boje, a ponekad i flomastere i markere, kao i šljokice, vunicu i tkanine.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Editors choice