Raspremila si garderober, spakovala odeću koja te podseća na hladne zimske dane koji su sada daleko iza nas i toliko si se radovala kratkoj crnoj haljini koju si kupila pred kraj godine namenivši je za ovo leto. Ali, zimski period je ostavio traga i na tvojoj koži..

Ne brini, sa celulitom se svi suočavamo, to nije razlog da ovog leta ne nosiš svoje omiljene haljine i kratke šortseve. Pored redukovanja ishrane, sportskih aktivnosti..jedan od ključnih faktora u borbi protiv celulita su i anticelulit masaže i razni tretmani koji su nam sada dostupni.

 Venus Legacy™ tretmani su zbog svoje efikasnosti i odličnih rezultata postali omiljeni način za održavanje idealne linije poznatih dama širom sveta, a među njima su i Salma Hayek i Cara Delevingne.

IMG 5671 1 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu

Ukoliko ti je cilj da bezbolno i potpuno bezbedno izgubiš centimetre u obimu, postignete čvrstu, zategnutu i glatku kožu i redukujete celulit, sinergetski učinak Venus Legacy™ 4D tehnologije biće ti najmoćniji saveznik na putu ka lepšem i zdravijem telu.

LOLA BEAUTY CONCEPT je centar za negu i estetiku lica i tela opremljen je najmodernijom tehnologijom i profesionalnim osobljem.. Koristeći najmodernije aparate i preparate najvišeg kvaliteta na tržištu, u Beogradu pružamo malu oazu moderne kozmetologije, u rangu najboljih kozmetičkih centara.Mir, nega, lepota, znanje i najsavremenije metode i istovremeno gubljenje kilograma, nije bajka  to možeš pronaći u ovom centru.

IMG 5640 1 1 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu

 

U korak s beauty trendovima, Lola beauty concept bira najdelotvornije metode iz područja svetske kozmetologije i primenjuje ih s velikim zadovoljstvom.Venus Legacy™ tretmani predstavljaju revoluciju u nehirurškom rešavanju problema lokalizovanih tvrdokornih masnih naslaga.

Tretmani su bezbedni za primenu na svim delovima tela na kojima želite da postignete čvrstu, zategnutu i glatku kožu. Kombinujući multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja, VariPulse i RealTime Thermal Feedback tehnologiju, napredna Venus Legacy 4D tehnologija omogućava brzo smanjenje obima tretirane regije.Učinkovitost i efikasnost Venus Legacy™ dokazana je brojnim kliničkim istraživanjima, kao i FDA odobrenjem za uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Kako izgleda tretman?

Čim se udobno smestite na krevet za tretmane, operator će na vašu kožu naneti gel koji instrumentu pomaže da klizi po površini kože. Odabira se odgovarajuća veličina instrumenta, te tretman započinje blagim i neprestanim pokretima po površini kože.

Osećaj je nalik prijatnoj toploj masaži. Tretmani traju 30 do 55 minuta, zavisno od regije koja se tretira, a rezultate možete očekivati kako tretmani napreduju.

2 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu 3 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih ćelija postižu se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, stimulišući tako prirodno stvaranje novog kolagena i novih vlakana elastina.

Novi kolagen zateže kožu, što dovodi do čvršćeg izgleda i osećaja, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože. Pored celulita, ovim tretman možeš rešiti i strije, smanjiti obim, lokalizovati masne naslage, zategnuti kožu lica i tela.

Multi Polar RF brzo, bezbolno, homogeno i dubinski zagreva tkivo i podstiče prirodnu sintezu novog kolagena, što dovodi do zatezanja kože, poboljšavanje teksture, smanjenja celulita kod tretmana tela, ili vidljivog ublažavanja bora na licu.

Pulsed Electro-Magnetic Field (PEMF) je tehnologija pulsirajućeg magnetnog polja koja se već decenijama koristi u tradicionalnoj medicini. Dokazala je svoju delotvornost usled regenerativnih svojstava lipolize, sinteze kolagena, proliferacije (umnožavanja) fibroblasta i neovaskularizacije.

4 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu 5 1 Omijeni tretman holivudskih glumica sada i u Lola Beauty Concept salonu

VariPulse je prilagodljiv pulsni vakuum za dubinsku penetraciju energije, poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sastava. VariPulse tehnologija omogućava energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gde uspešno stimuliše optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu.

RealTime Thermal Feedback osigurava praćenje temperature kože tokom celog tretmana, kako bi se omogućio siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

Za tebe imamo posebno iznenađenje, da ti pomognemo u pripremi za leto :

Iskoristi #PROMO period za omiljeni tretman svih holivudskih glumica!  Na 3 tretmana mi ti poklanjamo još 3! Zategni lice, uklonite bore, oblikujte telo, reši se celulita i strija u oazi lepote! #LOLAbeautyconcept #VenusLegacy. Poseti tvoju novo omijeno mesto na ovoj adresi.

Comments