Hannah Martin, omiljena šminkerka kraljevske porodice, a posebno princeze Kate Middleton, otkrila je svetu svoje beauty tajne i trikove, kao i trendove koje nam ona predviđa u ovoj prolećnoj sezoni. Ukoliko uživate u kreiranju makeup lookova, kao i u praćenju novih trendova i stalnom isprobavanju nečega novog kada su nega i lepota u pitanju, ovo je tekst za vas. Naravno, postoje i one “sigurice” kojima uvek možete da se vratite, ali beauty scena veoma je dinamično mesto, i pre nego što uopšte i primetimo – shvatimo da je razlika između načina na koji smo se šminkale pre samo godinu dana i sada, ogromna. Zato, pažljivo ispratite savete iz nastavka teksta, a mi ćemo vas izveštavati o svim novim saznanjima i promenama čim se one pojave!

Morate probati laminaciju obrva

Laminacija obrva je najnoviji trend u svetu obrva, koje su izgleda postale krucijalni segment našeg lica kojem se poslednjih nekoliko godina posvećuje iznimna pažnja. Srećom, prošli smo fazu pretankih, ali i predebelih i previše precizno iscrtanih obrva – i došli u ovu fazu u kojoj su popularne prirodne i guste obrve, začešljane sapunom nagore. Odnosno, ukoliko ne želite da ih začešljavate svaki dan ili su vam obrve neobuzdanije, prava stvar za postizanje ovog efekta podizanja obrva je upravo njihova laminacija. Laminacija traje oko mesec, do mesec i po dana nakon što je uradite, nije skupa, dostupna je u većini kozmetičkih salona i izuzetno je efektna. Zato, isprobajte je!

No makeup makeup – naravno

Naravno. Ovo je trend koji nam se iznova i iznova vraća, i mi ga svaki put dočekamo raširenih ruku. U suštini, sjajno je što se ovaj trend još jednom vratio – jer nam je za njega potrebno daleko manje proizvoda, koji su samim tim manje teški i štetni po kožu našeg lica. Umesto velike količine tečnog pudera koji smo nekada koristile, sada je dovoljno da nanesemo malo korektora, hajlajtera i rumenila – i spremne smo! Maskara je naravno a must, a na oči umesto ajlajnera možemo naneti samo malo jednostavnih senki u puderastim tonovima.

Sjaj i na očima, ne samo na usnama

Još jedan trik koji Hannah voli da koristi je sjaj za oči, koji će sigurno biti popularan ovog leta. Sjaj na usnama već je zamenio mat karmine, i sada nam se čini kao da smo iznova u dvehiiljaditim godinama u kojima smo odrasli. Ipak, Hannah kaže da sjaj nije rezervisan isključivo za usne, i preporučuje sjajne, gelaste senke za oči, koje možete namazati na već stavljene senke u prahu, kako biste postigli i efekat sajaja, i efekat boje. Verujte nam, oduševićete se!

Comments