Kada su u pitanju trendovi počev od odeće, asesoara, preko šminke, pa do kose oni koji nam ih plasiraju su svakako poznate ličnosti. Iako sam vam pre neki dan predstavila prolećne hair trendove kada su u pitanju frizure, danas vam predstavljam najpopularnije boje kose među celebrity ličnostima u ovoj sezoni. Bilo da ste plavuša, brineta ili crvenokosa verujem da će vam se ovo dopasti, a možda čak pomislite i o promeni.

Plava boja kose je uvek bila simbol najzavodljivije nijanse i zbog toga su upravo žene koje nose etiketu seks simbola ponajviše plavuše. Ova godina je u znaku bogate, dimenzionirane nijanse plave koja svakog čini privlačnijim. Lično volim da kažem da ova boja nikome ne može da stoji loše. Ako želite da povećate lepotu kose i date joj savremen i moderan vibe, onda se ugledajte na Jennifer Aniston i izvucite pramenove boja toplih tonova vanile, meda, karamele ili zlatno plave. Uvek se pridržavajte onog da pramenovi oko lica trebaju biti svetlijih nijansi, ali ako se odlučite za jači kontrast onda isključivo zadnji deo kose ofarbajte u tamnije, baš kao Keri Hilson. Za koju god opciju trendi plave boje da se odlučite, trudite se da je održavate adekvatnim preparatima za kosu.

kerihilsonblondeandbrownhaircolor Omiljene celebrity boje kose

Keri Hilson

haydenpanettiereblondehaircolor Omiljene celebrity boje kose

Hayden Panettiere

Ako imate srednje svetao ten, a plava kosa nije vaš cup of tea, te želite da se ističete prirodnim i toplim izgledom onda se slobodno možete okrenuti ka omiljenoj boji celebrity ličnosti.  Eva Mendez i Mila Kunis su se opredelile za fabulozne bogate tonove braon boje naglašene suptilnim karamel prelivom.  Ono što će dodati dubinu i sjaj braon kosi jesu tanki ručno farbani pramenovi u svetlijim tonovima. Ključ za dobijanje ove tako popularne boje jeste da se održi kontrast između svetlih pramenova i suptilne osnove. The Sun-Kissed efekat će posebno istaći braon oči, tako da ako je ovo boja koja vama odgovara, nemojte se ustručavati da odete kod frizera na color update.

evamendesbrownhaircolors Omiljene celebrity boje kose

Eva Mendes

milakunisbrownhaircolor Omiljene celebrity boje kose

Mila Kunis

Ah, te crnke… Boja amazonki je takođe na listi najpopularnijih među celebrity cicama, a predstavlja i savršenu opciju za one koji žele da usvoje prirodni look. Od “ebony” nijanse do crnog uglja, čini se da crne boje misteriozno pristaju svakom tenu. Ipak i tu postoje neka pravila, pa nijanse tamne čokolade najbolje idu uz maslinasti ten, dok je zift crna kosa ubedljivo najzahtevnija. Što se tiče onih sa “hladnijim” tenom kože najbolja nijansa bi bila braon ili crna sa teget odsjajem za življi kontrast.

kimkardashian2011 Omiljene celebrity boje kose

Kim Kardashian

ciara Omiljene celebrity boje kose

Ciara

Crvena je i dalje jedna od najvrelijih nijansi u ovoj sezoni, tako da ako želite da budete sve samo ne konvencionalni, onda probajte ovu oštru boju o kojoj definitivno treba razmisliti. Za žestoku i svetslonu nijansu crvene pogledajte primer Rijane i Hejli Vilijams, a ako ste već crvenokosa onda probajte da vašu boju učinite još jačom. Imajte na umu da crvena kosa zahteva konstantno održavanje, kao i specijalne preparate koji će boju učiniti postojanom. Izaberite “jarčinu” vaše crvene boje prema tenu, a onda prelepu kosu ponesite uz puno samopouzdanja kao što ona i zahteva.

ririhaircolor2011 Omiljene celebrity boje kose

Rihanna

hayleywilliams Omiljene celebrity boje kose

Hayley Williams

Drage dame ukoliko niste sigurne u svoj izbor, ovde najbolje možete videti kako vam potencijalna boja kose stoji. Sa širokom paletom celebrity frizura prepustite se maštariji i uživajte.


Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Comments