Dobro je poznato da je jedan od imperativa za uspeh u surovoj holivudskoj industriji vitko telo i figura kao iz snova, i to poznate lepotice vrlo dobro znaju. I dok neke od njih treniraju zato što moraju, a druge zato što se tako lepše osećaju, česte su fotografije paparaca na kojima ih možemo videti u trenucima tokom samog treninga ili kada tek izlaze iz teretane. Baš zbog toga što mnogo vremena posvećuju svom izgledu, one nastoje da biraju sportsku garderobu koja će im, osim što će im savršeno pristajati, biti dovoljno udobna da urade sve što njihovi personalni treneri zahtevaju od njih. Mi smo danas popisali sportske odevne komade u koje se poznate lepotice kunu, pa evo prilike da saznate o kakvoj je to sportskoj garderobi reč.

Popularna glumica Ema Roberts, jednim od svojih aduta u sportskom odevanju smatra upravo klasične bele majice, napravljene od laganih materijala. S obzirom na to da je reč o odevnim komadima koji su providni, ispod njih sasvim slobodno možete obući sportski grudnjak neon boje i sigurno nećete pogrešiti.

sportska garderoba u koju se poznate lepotice kunu 1 Omiljene SPORTSKE kombinacije poznatih

Osim klasične bele majice, u svom garderoberu bi trebalo da imate i barem jedan komplet istovetne sportske garderobe. To može biti kombinacija kratkog topa i helanki ili kombinacija gornjeg i donjeg dela trenerice. Rita Ora se, na primer, odlučila za crne sportske helanke i kratak top idealan za naporan trening.

sportska garderoba u koju se poznate lepotice kunu 2 Omiljene SPORTSKE kombinacije poznatih
Comments