Oktobar je mesec koji nas inspiriše na modu. Kada počne da opada prvo jesenje lišće, konačno dolazi vreme kada ulice postaju modne piste, i na njima se kao na revijama nose slojeviti modni komadi.

Od džinsa, do kože, svi materijali postaju poželjni, a dame od stila smelo kombinuju različite teksture, i smelo nose neke ekstravagantne, ali i bazične odevne komade.

Ovaj oktobar bio je u duhu klasike, i investiranja u vanvremenske modne komade, koje ćete nositi i tokom zime.

Fashion Favourites 1 Omiljeni modni komadi iz oktobra

Kožna Cesare Paciotti torba je večan komad aksesoara, koji vas može pratiti kroz život. Ona se savršeno kombinuje i sa svedenim, ali i sa ekstravagantnim modnim kombinacijama i asocira na vremena kada je pojam glamura imao svoju stvarnu veličinu.

Fashion Favourites 2 Omiljeni modni komadi iz oktobra

Guess jakna sa dubokom kragnom savršen je partner za borbu protiv jesenjih hladnih vetrova, ali i sjajan detalj koji vas instant čini stilizovanom.

Fashion Favourites 3 Omiljeni modni komadi iz oktobra

Dobre kožne rukavice su imperativ stila, i to su shvatale i vaše bake. Kada jednom uložite u kvalitetan par rukavica, poput ovih stilozovanih Sisley lepotica, to će biti investicija koju ćete slaviti ceo život.

Fashion Favourites 4 Omiljeni modni komadi iz oktobra

Skinny jeans je komad odeće koji svaka žena mora imati u svom garderoberu. Sa Replay farmerkama, vaša linija će doći do izražaja, i moći ćete da iznesete svaki stil na nivou filmske zvezde.

Fashion Favourites 5 Omiljeni modni komadi iz oktobra

Čizme do članaka su još jedan od razloga zbog koga ne možemo da dočekamo hladnija godišnja doba. One se savršeno kombinuju sa najrazličitijim komadima odeće, a karirane Diesel čizme na šniranje učiniće vaš stil jedinstvenim.

Sa dobrim komadima odeće, hladne jesenje dane doživljavaćete kao modne događaje.

Jasna Stanić

Comments