Na početku jeseni nosimo trendi bež i braon nijanse. Volimo boju peska i krem nijanse posebno u kombinaciji sa crnom bojom. Pogledajte koje komade izdvajamo kao omiljene. Možete ih nositi i zajedno, ali i svaki komad pojedinačno biće zaista vredan komad u vašem garderoberu.

Prijatna bluza poput ove sa lastavicama, brenda Wannabe Collection komad je koji ćete rado nositi i ove jeseni, ispod sakoa, jakne ili džempera, a i kada opet dođu vrućine.

Fashion Favourites 1 Omiljeni modni komadi iz septembra

Septembar se ne može zamisliti bez modernih kratkih čizama do članka, a ove na štiklu, brenda Deichmann, veoma su udobne iako imaju visoku potpeticu.

Fashion Favourites 2 Omiljeni modni komadi iz septembra

Upečatljiva ogrlica učiniće svaku vašu odevnu kombinaciju lepšom. Ovog septembra obavezno nabavite ovu brenda Dve šmizle sa trendi detaljima od cirkona i lanaca.

Fashion Favourites 3 Omiljeni modni komadi iz septembra

Suknja na falte odiše nekom posebnom elegancijom i ženstvenošću, pa ovakav komad svaka žena mora da ima. Ovakva crna suknja, Valentine Obradović, biće odlična i za posao, i za dnevne varijante ali i za večernji izlazak. Samo prilagodite obuću prilici.

Fashion Favourites 4 Omiljeni modni komadi iz septembra

Jakna Dragane Nikolajević DNK, više izgleda kao elegantni sako. Ovaj komad u zanimljivoj boji koja se presijava biće odlična nadgradnja nekim jednostavnijim odevnim kombinacijama. Uz crnu haljinu, uz farmerke i majicu, ovakav sako će svaku odevnu kombinaciju učiniti elegantnijom.

Fashion Favourites 5 Omiljeni modni komadi iz septembra

Lenka Gatić

Comments