Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

1/3

“You wake up, flawless
Post up, flawless
Ride round in it, flawless
Flossin on that, flawless
This diamond, flawless
My diamond, flawless
This rock, flawless
My rock, flawless
I woke up like this
I woke up like this…”

Pa OK, nije da se Bijonse zaista probudila sa svakom onom sjajnom frizurom koju je ikada imala, ali recimo da je prilično blizu toga. Doduše, računam da je i očekivano da zvezda poput nje u svakom trenutku izgleda #flawless kada iza sebe ima profesionalce koji brinu o njenom izgledu i stilu iako pretpostavljam da malo toga moraš imati i u sebi, prirodno. Uglavnom, šta je poenta: Bijonse možeš da voliš ili ne (bukvalno je ili-ili, sredina ne postoji), ali moraš da se složiš sa tim da pevačica stvarno izgleda dobro, stvarno se dobro oblači, stvarno ima dobre frizure, stvarno je uspešna, stvarno… OK, ovde ću stati.

Ne znam za tebe, ali meni je nekako uvek zanimljivo da iščačkam ko stoji iza svega onoga što mi kao publika vidimo kao krajnji rezultat. Ako je to odevna kombinacija – ko je stilista? Ako je to frizura – ko je frizer? I slično.

Nije da je baš kao Rijana, ali i Bijonse ima prilično impresivnu kolekciju frizura iza sebe. Onaj visoki konjski rep, onaj seksi bob, ona retro punđa iz spota “Why Don’t You Love Me?”… A već trinaest godina se za njene frizure brine on – hair stylist Neal Farinah!

Iako radi sa Bijonse (za početak!), Neal je prilično prizeman, odnosno, ne voli da se hvali time. Da, tu je Instagram, tu su mediji, tu su sve šanse da se proslavi kao neko ko je jako blizak sa Bijonse + kao neko ko stvarno ume sa kosom, ali njega ova vrsta promocije ne zanima. Ćuti, radi i ne brine o tome da li ljudi znaju ko je i šta je.

Trinidad je njegovo rodno mesto gde je prvi put i počeo da radi sa kosom, kada mu je bilo svega 17 godina. Kladim se da tad nije ni sanjao da će njegov budući klijent biti upravo Bijonse! Uglavnom, nju je upoznao u Bruklinu gde i danas ima svoj salon, 2005. godine, kada je njena drugarica došla i rekla mu da njena drugarica treba nekog ko će joj srediti kosu. Neal ju je pitao ko je ta drugarica i – ispostavilo se da je to Bijonse! Sudbina ili ne, od tada počinje magija. Ipak, Bijonse nije jedina “A-ličnost” sa kojom Neal sarađuje. Tu su i Solanž, Niki Minaž, Meri Džej Blajdž, Rita Ora…

Editors choice