Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

1/3

Ukoliko želite da razbijete monotoniju u svom odevanju, onda treba da birate odevne komade koji su sami po sebi dovoljno interesantni. Upravo je to slučaj sa garderobom geometrijskih printova, koje možete poneti na bluzama, majicama, suknjama ili elegantnim haljinama. A gde pronaći inspiraciju? Naravno, kod modnih blogerki i to ni kod jedne druge do Džesike Stejn. Ova australijska modna blogerka popularnost je stekla zahvaljujući blogu Tuula Vintage, a njene modne kreacije nas toliko ostavljaju bez daha da poželimo da i mi ponesemo baš takve. Danas imate priliku da od Džesike Stejn naučite kako da na najbolji mogući način iznesete geometrijske printove.

Nošenje geometrijskih printova često je vrlo riskantan potez, ali ukoliko se oni uklope na pravi način mogu biti veoma uglađeno, stajliš i kreativno rešenje. Međutim, oni ne moraju da dominiraju vašim stajlingom. Dovoljno je da se odlučite za, recimo, mini suknju sa nekom od geometrijskih formi i da svoj omiljeni print upotpunite odevnim komadima upadljivih, vibrantnih boja.

dzesika stejn kraljica u nosenju geometrijskih printova 1 Ona je kraljica u nošenju geometrijskih printova (GALERIJA) dzesika stejn kraljica u nosenju geometrijskih printova 2 Ona je kraljica u nošenju geometrijskih printova (GALERIJA)

Još jedan dobar savet koji treba da usvojite ukoliko želite da nosite geometrijske printove, jeste da na početku birate printove nešto manjih dimenzija. Džesika Stejn to čini odabirom statement aksesoara, koji daju poseban pečat vašem stajlingu. Ukoliko se, pak, odlučite za garderobu sa geometrijskim printom, birajte aksesoare kontrastnih boja ili boja koje su identične bojama printa. Ako je vaš izbor crno-bela kombinacija, dajte joj dašak boje crvenim aksesoarima.

dzesika stejn kraljica u nosenju geometrijskih printova 3 Ona je kraljica u nošenju geometrijskih printova (GALERIJA) dzesika stejn kraljica u nosenju geometrijskih printova 4 Ona je kraljica u nošenju geometrijskih printova (GALERIJA)

Editors choice