Kada je pre izvesnog vremena argentinski predsednički par posetio kraljevsku palatu u Madridu, kako bi prvi čovek Argentine Maurisio Makri sa španskim kraljem Filipom razgovarao o ozbiljnim političkim temama i odnosima ove dve zemlje, niko nije mogao ni da pretpostavi da će najlepšu diplomatsku sliku u svet poslati upravo njegova supruga, prva dama Argentine Hulijana Avada i tako steći epitet pravog modnog diplomate!

Nova modna ikona i dama čijem će se odevanju tek posvećivati pažnja je, tokom mukotrpnih pregovora njenog supruga i španskog kralja, sa kraljicom Leticijom, damom koja već godinama slovi za jednu od najstilizovanijih žena na svetu, šetala kraljevskom palatom i svojim izgledom uspela da zaseni čak i domaćicu. A to, složićeš se, nije nimalo lako! Obe dame su izgledale predivno i veoma elegantno, odevene u kreacije nežno ružičastih boja, održavši tako celom svetu lekciju o pravoj diplomatiji stila! Upravo je ovo fotografija koja je za samo nekoliko sekundi obišla i oduševila ceo svet!

Odevena u pastelno ružičastu haljinu, preko koje je ponela nežno ružičasti kaput sa krznenim okovratnikom i cipele modne kuće Valentino, prva dama Argentine je, sa samouverenošću koja se retko viđa, stala rame uz rame sa već proklamovanom kraljicom stila, i tom prilikom pokazala neverovatnu dozu gracioznosti, ženstvenosti, elegancije i, povrh svega, besprekornosti u odevanju.

Međutim, tu njenoj bajkovitoj modnoj priči nije bio kraj! Tokom svakog svog sledećeg pojavljivanja, Hulijana nas je prosto ostavljala bez daha!

Osim toga što je krasi besprekorna elegancija, Hulijanu krasi i neverovatna lepota. Sa tamnijom bojom kose i maslinastim tenom, ona može da iznese svaku odevnu kombinaciju i da pritom izgleda fenomenalno, a to najbolje dokazuju i njeni modni izbori koje je nosila tokom svojih javnih pojavljivanja.

Comments