Sestre Kardašijan-Džener su po mnogo čemu posebne i moglo bi se reći – čuvene! Kortni Kardašijan je najpoznatija verovatno po vezi sa Skotom Disikom i po tome što je u rijalitiju često bila trudna. Možda je smešno, ali tako je, zar ne? Kim Kardašijan je jednostavno – Kim Kardašijan i zaista ne bi trebalo ništa drugo reći. Kloi Kardašijan je takođe vodila poseban život, a javnost ju je naročito zavolela nakon završetka “opasne” borbe sa viškom kilograma. Kendal Džener je već sada ozbiljno ime u svetu mode, dok je najmlađa Kajli Džener možda najsličnija Kim i to ne samo fizički, već i po tome što polako ali sigurno gradi svoje ime u “business” svetu i to svojom makeup linijom Kylie Cosmetics. I da – svaka je lepa na svoj način, svaka je stilizovana i prepoznatljiva na svoj način, ali ona koja je među svima njima ipak “naj” je… Šta misliš? Možda ćeš se iznenaditi ali u pitanju je – Kortni!

Lično, mislila sam da je Kortni najnebitnija, da tako kažem, u odnosu na sve ostale sestre, ali zapravo – ova devojka se opasno dobro oblači! I to tako dobro da lagano možemo da je “iskopiramo”, a da to ne izgleda ni preterano, ni vulgarno, ni neprimereno za “stvarni život” ni… Šta ti ja znam… Uostalom – pogledaj i sama! Njene odevne kombinacije su tako jednostavne, a tako stylish i tako “mogu da se zamislim u tome” da ih obožavamo!

kortni kardašijan 1 1 Ona se oblači najbolje od svih Kardašijan Džener devojaka! kortni kardašijan 2 1 Ona se oblači najbolje od svih Kardašijan Džener devojaka!
Comments