Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Onda, kada odlučiš da odeš

Onda, kada odlučiš da odeš

Od onih sam što se zaljube iskreno, potpuno i beznadežno. To mi nije donelo mnogo toga dobrog, ali i dalje sam takva i volim to kod sebe.

Eh, te tinejdžerske, lude godine, kada svako traži sebe, a pored toga i osobu koja će je učiniti voljenom i srećnom. A onda se pojavi neki dečko koji nikako ne zadovoljava tvoje kriterijume: nije pametan, niti preterano zanimljiv, niti svira gitaru… Ali, privuče te nešto. Šta? To nikad nećeš znati. I tako provodiš dane pričajući sa njim, razmišljajući o njemu, sve dok jednog dana sve to ne nestane u vidu prašine.

“Šta se dogodilo?”, zapitaš se, ali odgovora nema. Samo ti, suze i jastuk. I tako danima. Vreme prolazi, drugima govoriš da ti nije stalo i tako živiš dan za danom…

Jednog dana te sve presretne. Iz nekog razloga, koji ni sama ne razumeš, suza ti kane. Znaš da je zbog njega. I znaš da je došlo vreme da se suočiš sa tim. Isto tako, znala sam da zbog sebe moram da stavim tačku. Išla sam protiv srca. Ta tačka se često pretvarala u tri tačke i tako sam se dugo vrtela u krugu punom suza, borbe i bola. Trajalo je, da vas ne lažem, više od godinu dana. Za to vreme nisam pogledala nijednog drugog dečka – bila sam previše slomljena i poražena. Nisam mogla da dozvolim da me neko opet povredi na taj način.

Samo u jednom trenutku shvatiš da je život, u stvari, lep i da će verovatno biti lepši i bez njega. Kao u snu, upali se svećica u glavi i počneš drugačije da posmatraš događaj koji te je povredio. To postaje samo jedno loše iskustvo koje te je nečemu naučilo.

phobia Onda, kada odlučiš da odeš

U krajnjoj liniji, na tebi je da izabereš

Priznajem, ne verujem u slučajnosti, već da sve ima razlog. Svaka moja suza će se istom tom dečku vratiti duplo, uverena sam u to. Ako se ikada suoči sa samim sobom i dozvoli sebi da voli nekoga, videće i sam šta znači biti povređen. Nadam se da će skinuti svoju masku i prestati da igra na sigurno, da se plaši i da beži. Iskreno mu želim sve najbolje, ali tek pošto mu karma pokaže dobrano.

Shvatila sam u tom trenutku da ne treba ni zbog koga da patim – posebno ne zbog njega. Možda vam to ne deluje utešno, ali zauzmite takav stav i verujte u njega. Vremenom, postaje stvarnost. Pustite ga da ode. Ili još bolje, okrenite se i produžite dalje, jer ćete time otvoriti put onome koji će poželeti da vas usreći.

Znam da je teško pobeći kada nemaš kuda. Ipak, nada u bolje sutra je ono što meni osvetljava dan. Sve dok je novih izlazaka sunca, ima novih nada da će gospodin Pravi zakucati na vrata. Zato treba otići od pogrešnih i pustiti vreme da uradi svoje. Verujte mi da ima čudotvorne ruke.


Sara Hadžić je Veliki zaljubljenik u književnost, prirodu i druženje. Uživa u dugim šetnjama po plaži i prelepim zalascima sunca. Užasno je romantična i nada se da će jednog dana upoznati svoju srodnu dušu. Iskrena, komunikativna, otvorena, tvrdoglava. Obožava da piše, čita, voli muziku- pored porodice i prijatelja, te tri stvari je apsolutno karakterišu. Vodi se parolom ”Bolje da uradiš nešto pa da se kaješ, nego da ne uradiš ništa.”

Editors choice