Moda ne zna za granice. Stil, takođe. Godine su samo broj. Sve ovo sasvim sigurno važi za ove osamdesetogodišnjakinje koje, iako uveliko gaze devetu deceniju, i dalje suvereno vladaju modnom scenom. Dakle, ko sme da kaže da su modeli samo jako mlade devojke? Ko sme da kaže da njihove fotografije nisu dobre? Ko sme da im kaže da ne mogu da se bave modelingom samo zato što imaju koju godinu (i boru) više? O, da, ovo definitivno jesu najzgodnije osamdesetogodišnjakinje koje ste ikada videli!

Džeklin Murdok, 86

Kada je bila mlada, Džeklin je bila igračica i mogla je samo da sanja o pojavljivanju na naslovnim stranama poznatih modnih magazina. Ipak, nikada nije kasno za ostvarivanje snova, te je mnogo godina, čak i decenija, kasnije slučajno otkrivena od strane jedne modne blogerke. I to u parku! To je definitivno bio njen srećan dan te je tako i postala deo raskošnog modnog sveta. Radila je kampanju za Lanvin.

dzaklin 2 One imaju 80+ a i dalje su zgodne! dzaklin One imaju 80+ a i dalje su zgodne!

Dafni Self, 86

Dafni je radila kao model u svojim dvadesetim godinama, ali onda je napustila ovaj posao kako bi podigla zaista mnogo dece. Deca su odrasla, a ona je shvatila da joj nedostaje stara slava. Obratila se modnoj agenciji i – gle čuda! Sada je mnogo popularnija nego kada je bila mlađa!

dafni 2 One imaju 80+ a i dalje su zgodne! dafni One imaju 80+ a i dalje su zgodne!

Comments