U samo nekoliko godina, Instagram zajednica je porasla od male trendi aplikacije to ozbiljne društvene mreže sa otprilike 600 miliona aktivnih korisnika mesečno. Instagram je svoju popularnost posebno stekao uz poznate ličnosti poput Beyoncé koja je ovu aplikaciju za deljenje fotografija, iskoristila da objavi svoju poslednju trudnoću čime je doslovno srušila insternet. No, top modni blogeri sa svojim #ootd svakako zauzimaju drugo mesto posle zvezda, kao najveći influenseri ove mreže. Od fletlejeva do selfija, modni blogeri i blogerke postaju sve popularniji, predstavljajući nam zadivljujuće fotografije, zbog kojih svi želimo da do kraja života živimo u Valencia filteru. Zapravo, naša pažnja se proširuje na njih celokupni style i lifestyle, i danas je Instagram za modne blogerke ono što je YouTube za makeup.
S tim na umu, predstavljamo vam 10 Instagram profila koje je trebalo zapratiti u 2017. jer su se posebno istakli. Ako to već nisi uradila, ima još vremena, a i u narednoj, jer će zasigurno biti samo još bolje.

Hanna Stefansson

Danska modna blogerka Hanna Stefansson postala je sinonim za besprekoran stil, termin cool i prepoznatljivu pozu sa jednom podignutom nogom koju često koristi da pokaže svoj nepogrešivo genijalan izbor obuće. Ipak, prava zvezda ovog profila je je njena oooogroma kolekcija kaputa, jakni i bundi.

Hanneli Mustaparta

Fotografkinja, stilista, model i modna blogerka, Hanneli Mustaparta ima retku sposobnost da svoje celokupne lookove pozicionira sa lakoćom između ready-to-wear i visoke mode, što je moramo priznati veoma zahtevno. Ona putuje konstantno i ima najneverovatnije komade u svom garderoberu. Da, moraš je pratiti.

Loo Nascimento

Čak i oni koji ne govore ni reč portugalskog, znaće da prepoznaju kvalitet i posebnost ove afro-brazilske blogerke. Raznobojno, puno šara i sasvim drugačije. Loo i njeni #ootd su pravo osveženje među monohromijom koja ispunjava piste i ulice.

Aleali May

Stilista i modna blogerka Aleali May svojim profilom nas inspiriše da isprobamo sve i eksperimentišemo sa streetwear komadima. Najbolje od svega je što ona koristi svoj profil da ispromoviše vintage rajeve za ljubitelje mode 90ih kao što je recimo Frankie Collective.

Ari Seth Cohen

Do sada si verovatno već čula za Advanced Style, omaž fotografa Ari Seth Cohena najstilizovanijim seniorkama i seniorima. Prati Arija na Instagramu, i uči od starijih. Ne samo da treba ovaj profil treba da bude uzor u pogledu hrabrosti i stilskog eksperimentisanja već i dnevni podsetnik da treba da prihvatimo vreme i rastemo i razvijamo se s njim.

Comments