Šta to biva onda kada sloboda postane dostupna svima? Jedno veliko ništa i nikako se tim putem ne dobijaju slobodni ljudi. Čovek ne zna da koristi ono što mu se pruži u obliku pojma. A sloboda je – pojam.

Čemu onda emancipacija i borba za tu istu kada se žene unazađuju? U kom su to veku žene bile “lakše” ne znam, ali znam da danas nisu mnogo “teške”.

Facebook, to plavkasto čudo, čiju prvobitnu svrhu je dosta teško prepoznati, postao je sredstvo putem kojim ispoljavamo naše strasti.

Da li se pravi zanimljiv ili se samo igra sa tobom3 Onlajn ku(r)vanje

Da li je mesto čestitanju praznika na jednom virtuelnom zidu, tipa: “Srećna Vam slava” ili u težem slučaju: “Srećna mi slava”?!

Da li je vašim “sisama, tricepsima, bicepsima” mesto na društvenoj mreži?

Ja sam inače željna znanja, nevažno kakve je ono vrste. Neki to nazivaju radoznalošću. Stoga sam jednom prilikom zavirila u nalog svog druga (čija devojka, inače opravdano, pati od boljke “Pomoz’ Bože, na njega se mnoge lože”) i bila sam zapanjena. Nisu me toliko šokirala dopisivanja sa slobodnim (previše slobodnim) devojkama, ali su me zato zgranule reči udatih žena, obavezanih brakom.

Comments