I sama znaš priču. Dvadesete godine sad nisu ni nalik dvadesetim godinama ranije. Danas, tebi je mnogo važnije da završiš fakultet, da putuješ, uživaš u životu, a što se tiče ljubavi… Može kesica čipsa i neograničena “konzumacija” omiljenih serija. Da, tvoji roditelji možda jesu imali tebe u tvojim sadašnjim godinama ali, hej, vremena se menjaju! Ipak, iako nisi tako ozbiljna kao tvoji roditelji, ti za sada uspešno glumiš odraslu i samostalnu oosbu. Podvlačim – glumiš!

1 2 Ono kad pokušavaš da budeš odrasla i samostalna... (ILUSTRACIJE)

Jer, kada te pitaju kakvi su ti planovi, tebi je na umu samo neko kratkoročno zadovoljstvo. Na primer… Šta ćeš da jedeš? Ah, roditelji su te pitali za prave, životne planove, a ne one koje uključuju dnevne obroke… Pa dobro! Ako bismo pričale o tome, ne, nisi spremna za brak, decu, takve obaveze, ne, ne!

2 2 Ono kad pokušavaš da budeš odrasla i samostalna... (ILUSTRACIJE)

Jer, ti i dalje lažeš sebe da ćeš leći ranije kako bi se probudila ranije. Mmm, jok. Ti ipak na kraju završiš buljeći u mobilni. I ujutru ponovo imaš problem da ustaneš rano.

3 2 Ono kad pokušavaš da budeš odrasla i samostalna... (ILUSTRACIJE)

Osim toga, dok tvoji prijatelji kupuju kuće ili neke ozbiljne stvari, ti svoj džeparac (platu) i dalje trošiš na, izvini, gluposti. Pametna kupovina je kupovina koja ti donosi korist, ali pametna kupovina nije ona zbog koje ćeš nešto kasnije zažaliti. Ali, kao da je tebe briga!

4 2 Ono kad pokušavaš da budeš odrasla i samostalna... (ILUSTRACIJE)
Comments