Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Beauty problem broj jedan skoro svake žene jesu neželjene dlačice, a čini se da na pitanje kako ih najbrže ukloniti na što efikasniji i dugotrajniji način nikada nećemo pronaći odgovor! Ipak, šta kada ti kažemo da ćemo ti danas otkriti: 1) u čemu je tajna glatke i nežne kože i do osam nedelja i 2) kako uklanjanje neželjenih dlačica može da postane zadovoljstvo? Nije laž, zaista je moguće!

Prošle subote napravili smo mali uvod u priču o beauty tretmanima, kada su u Philips Lumea Beauty studiju Nađa Jokanović, direktorka marketinga Wannabe Magazine-a i autorka bloga Dnevnik jedne poslovne žene, Dunja Jovanić, autorka bloga Fashion Babe, Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i Jelena Karakaš, autorka bloga Ko ne voli cipele govorile o tome koliko vremena troše na beauty tretmane, koje tretmane obavljaju same, a zbog kojih se ipak odlučuju da posete profesionalce, gde pronalaze sve te savete o lepoti i da li lako menjaju svoju rutinu. Danas, devojke govore o beauty tretmanu u kom najmanje uživaju, a to je upravo uklanjanje neželjenih dlačica. Ako govorimo o depilaciji, ovaj tretman se obično upoređuje sa odlaskom kod zubara, dok je uklanjanje dlačica žiletom sizifovski posao jer se one iznova i iznova vraćaju! Pa onda – šta nam preostaje?

nadja #OnoKad uklanjanje neželjenih dlačica zaista može da postane zadovoljstvo (VIDEO) dunja #OnoKad uklanjanje neželjenih dlačica zaista može da postane zadovoljstvo (VIDEO)

Ovde nastupa kompanija Philips koja je predstavila svoju poslednju inovaciju – Philips Lumea Prestige uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica uz pomoć IPL tehnologije, koji je zaista sve što ti je potrebno za lepu, glatku i nežnu kožu iz dana u dan! Nađa, Dunja, Jovana i Jelena isprobale su ovaj uređaj i odlučile su da sa tobom podele svoja iskustva.

jelena #OnoKad uklanjanje neželjenih dlačica zaista može da postane zadovoljstvo (VIDEO) jovana #OnoKad uklanjanje neželjenih dlačica zaista može da postane zadovoljstvo (VIDEO)

Editors choice