Ne znamo kakav je tvoj stav po pitanju toga da smo se opasno približili kraju 2017. godine, ali nam ne možeš reći da se, makar u dubini duše, ne raduješ praznicima! Koliko god glumila ravnodušnost, skoro je nemoguće proći kroz prelepo okićen grad koji miriše na kuvano vino bez onog osećaja igranja srca jer, na kraju krajeva, sve smo mi pomalo beznadežno romantične i osetljive na praznične lepote!

E sad, ako praznici već ovako lepo utiču na tebe i stvaraju ti taj neobjašnjiv osećaj sreće, zar ne želiš da te trnci euforije prate tokom celog dana, gde god da si i šta god da radiš? Ovo i nije tako teško ako se uzme u obzir da ti u tome može pomoći tvoj najomiljeniji način da iskažeš sebe – moda! I da, čak i tvoje svakodnevne kombinacije mogu da dobiju malo prazničnog “šmeka” kada ih osvežiš odgovarajućim komadima. Dakle, spremna za šoping? Vodimo te u MiaMaya Fashion concept store u Rajićeva shopping centru gde ćeš se uveriti zašto mi toliko volimo baš sve Pennyblack komade!

miyamaya 9 #LoveMetallics: Autfit koji ćeš želeti da isprobaš ovog februara!

Odakle početi?! Ako nam je prva asocijacija na praznike sjaj, u svakom pogledu, onda ćemo se prvo latiti beskrajno šarmantne Pennyblack plisirane suknje sa srebrnim odsjajem koja je tako vesela i lepršava da će se u tebi javiti poriv da igraš cele noći! U kombinaciji sa ultra modernim čizmicama do članaka sa udobnom visinom potpetice, tvoji koraci će biti još ženstveniji i zavodljiviji.

miyamaya 11 #LoveMetallics: Autfit koji ćeš želeti da isprobaš ovog februara!

Čak i da se ne spremaš da zakoračiš u Novu godinu čim sat otkuca ponoć, to ne znači da ovaj svetlucavi komad ne možeš da nosiš i u svakodnevnim prilikama. Dovoljno je da ga “smiriš” basic komadima i lako ćeš dobiti autfit koji je odgovarajući čak i za monotone dane u kancelariji za koje misliš da se nikada neće završiti. Mi na umu imamo Pennyblack džemper koji, iako je crn, ipak uspeva da se istakne zanimljivim radom i detaljima u svetlijim nijansama.

miyamaya 8 #LoveMetallics: Autfit koji ćeš želeti da isprobaš ovog februara!

Crno-sive kombinacije su uvek dobitne, a istovremeno izgledaju elegantno i svedeno dok zadržavaju onaj “wow” efekat. Zato se slobodno igraj kako sa samim nijansama, tako i sa samim komadima, što kada je u pitanju model, što kada su u pitanju materijal i stil. Budi smela, veruj, nije tako teško!

miyamaya 6 #LoveMetallics: Autfit koji ćeš želeti da isprobaš ovog februara!

Na kraju, ne zaboravi da zima ne treba da bude samo šik, već i ušuškana i topla. Zato celokupan stajling upotpuni Pennyblack nežno sivim kaputom koji će se savršeno istaći u odnosu na ostale komade dok istovremeno čini skladnu celinu. Čak i kada ga budeš nosila u nekim kasnijim, ležernijim ili formalnijim kombinacijama, upravo će ovaj kaput biti komad koji krade svu pažnju!

miyamaya 7 #LoveMetallics: Autfit koji ćeš želeti da isprobaš ovog februara!

Ukoliko ti se dopada naš predlog i želiš neki od Pennyblack komada da imaš za sebe, a možda i sve, onda ne zaboravi da posetiš MiaMaya Fashion concept store u Rajićeva shopping centru. A da bi na vreme bila upoznata za novim komadima i ponudom u MiaMaya fashion concept store-u, obavezno dodaj njihov Facebook i Instagram profil @miamayabeograd na svoju follow listu.

Pročitajte još i ovo:

Stajling formula za hladne dane sa kojom ne možeš pogrešiti

Da li je moguće biti #streetstyle cool i sasvim “ušuškana” u isto vreme? Evo odgovora!

Dozvoli svom garderoberu da “procveta” u sred zime! Evo kako!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Total look: Pennyblack
Foto: Marija Timotijević
Stajling: Anja Plemić
Šminka: Nadica Lekić

Comments