Crop top je jedan od odevnih komada koji su svoju popularnost stekli tokom devedesetih. Baš kao i danas, i tada smo ga nosile sa spuštenim farmericama, visokim potpeticama i obavezno ga upotpunjavale choker ogrlicama, alkama ili nekim drugim komadima nakita. Ovaj, pre svega, seksi i originalan odevni komad se pre nekoliko sezona vratio na modnu scenu, pa nam je Instagram feed poslednjih sezona ispunjen sjajnim street style, ali i kombinacijama sa crvenog tepiha, čiji je sastavni deo upravo crop top. Pošto su se devedesete u velikom stilu vratile na modnu scenu, i “prete” da tu ostanu još duži vremenski period, crop top je, logično, postao neizostavan deo našeg autfita, ali i sofisticiran način da pokažemo inovativnost i originalnost u odevanju.

Ako vam fali inspiracija i ne znate na koje biste, potpuno nove načine mogle da ponesete crop top ovog leta, inspiraciju pronalazimo upravo kod – poznatih lepotica i trendseterki! A gde bismo drugo?! Možda upravo u načinu na koji su one ponele ovaj atraktivni odevni komad uspeš da pronađeš savršen način da u narednim vrelim danima zablistaš u dnevnim i večernjim, a ko zna, možda i nekim poslovnim izdanjima. Da, da, dobro si pročitala!

Kjara Feranji je, ako nas pitate, apsolutna kraljica street style kombinacija. Iako ovo njeno izdanje nije baš letnje, to nam nimalo ne smeta, jer nas je inspirisala da se “igramo” sa garderobom koju imamo. Baš kao i ona, i mi ćemo (a sigurni smo, i ti!) ovog leta kombinovati horizontalne i vertikalne pruge, i to, horizontalne na crop top-u, a vertikalne na pantalonama. Birajte laganije materijale, kako biste preživele letnje vrućine, slobodno ponesite sečene pantalone, poput modela za koji se Kjara odlučila, svoj idealni autfit upotpunite efektnim naočarima za sunce, i sandalama sa vrtoglavo visokom ili block štiklom, jer u tom slučaju ovu odevnu kombinaciju možeš poneti i na poslu. Baš zato biraj pantalone sa visokim strukom, kako bi tvoj poslovni stil bio odmeren i trendi.

crop top 1 Opet u trendu: Crop top je najsofisticiraniji odevni komad koji možeš nositi ovog leta
Comments