Što se tebe tiče, ti si svoje novogodišnje odluke već počela da donosiš i jedna od njih je jako velika i jako bitna – napokon si rešila da središ svoj ormar. Svaka čast na hrabrosti! Već mesecima unazad si tamo taložila sve i svašta, ali sada si odlučila da raskrstiš sa “duhovima iz prošlosti” i rešiš se svega što samo sakuplja prašinu. Ipak, oprez: ove komade nikada ne bi trebalo da izbaciš! Neki će ti pomoći u trenucima kada se nalaziš u dilemi šta da obučeš, a neki jednostavno imaju sentimetalnu vrednost i to je sasvim u redu.

Svoju prvu dizajnersku tašnicu

Dugo, dugo, tako dugo si sakupljala novac da kupiš pravu, pravcatu dizajnersku tašnu, a ne neki tamo lažnjak – zar si uopšte i pomislila da je baciš?! Osim toga, verovatno si kupila model koji je klasičan i lako uklopiv, a to je još jedan razlog da svoju tašnicu ipak sačuvaš. Naravno, tvoj stil se možda od tada promenio, ali ovo je svakako jedna od najvrednihi stvari koje imaš, makar u modnom smislu.

dizajnerska tasna Oprez: Ove komade NIKADA ne bi trebalo da izbaciš iz ormara!

Svoje stare, dobre, udobne farmerke

Da, znamo da se stil džinsa menja iz sezone u sezonu, ali one tvoje najobičnije farmerke koje su ti tako udobne, kao da nosiš trenerku, zlata vrede! I sama znaš da si se njima uvek vraćala kada razočarana dođeš iz radnje u kojoj ponovo nisi kupila farmerke jer su sve nekako čudne i ne stoje ti. Ove ti odgovaraju u svakom pogledu? Čuvaj ih, mazi i pazi, a moderan vajb im lako možeš dodati drugim odevnim komadima i aksesoarima.

farmerke Oprez: Ove komade NIKADA ne bi trebalo da izbaciš iz ormara!
Comments