Jutro kao i svako drugo, stižemo polako u redakciju, svako u svom svetu i svako sa nekom svojom sinoćnom hit pričom. Ako malo detaljnije proanaliziraš našu ekipu, shvatićeš da je svako stručnjak za nešto – neko za muziku, neko za filmove i knjige, neko za umetnost, neko za negu – i svako jutro predstavlja jednu novu lekciju iz određene teme koju smo apsolvirali. Pa ipak, tog jutra ženski deo tima nije želeo da sluša ni o čemu drugo do o novim maskama za lice u koju se jedna od koleginica doslovno “klela”! Da je bilo ko drugi u pitanju, ne bih mu verovala, ali pošto je u pitanju baš ona i pošto sam videla da to što priča ima smisla naročito zbog njene kože koja je tog dana izgledala izuzetno osveženo i nahranjeno – nisam imala drugog izbora nego da i sama pohitam u najbližu drogeriju kako bih nabavila to malo čudo za sebe!

Pre nego što nastavim, moram da istaknem da se retko kada oduševljavam nekim beauty proizvodom, naročito onim koji svi hvale i “kunu” se u njega. Nekako sam nepoverljiva i zaista mi je teško da izađem iz svoje skincare zone komfora samo zarad isprobavanja novih proizvoda. OK, tako verovatno propuštam mnogo, ali svesna sam rizika. Pa ipak, ukoliko preporuka dođe od proverene osobe i ukoliko rezultate primetim i sama, zašto se ne bih odvažila na malo eksperimentisanja?! Sa druge strane, jutrošnja priča o maskama za lice koje daju sjajne rezultate me je kupila i zato što maske za lice 1) obožavam i 2) smatram jednim od najboljih proizvoda za negu lica koji ne samo da daje sjajne rezultate već ih daje odmah i kao takav je savršeni za nas pomalo lenje devojke koje nikako da zaista sprovedu svoje beauty rituale od početka do kraja – svakog dana! Ovako, makar jednom nedeljno stavim masku, odmorim tih 15 minuta i posle toga sam kao nova! Pa ko još ima vremena za svakodnevno bavljenje sobom, mislim, gde vi živite ljudi moji?!

Uglavnom. Te maske za lice koje su bile tema dana su zapravo nove Garnier Fresh Mix Tissue maske koje dolaze u dve varijante, Fresh Mix Vitamin C Shot i Fresh Mix Hyaluron Shot i koje su idealne za rešavanje problema poput suve i umorne kože (Vitamin C Shot) ili kože kojoj nedostaju punoća i volumen (Hyaluron Shot). Treba li da naglašavam da nisam imala strpljenja da sačekam da te večeri dođem kući kako bih ih isprobala? Neee, isprobala sam ih odmah, na licu mesta, dok sam bila na poslu i radila na kompjuteru! Zanemariću činjenicu da postoje nimalo lepi dokazi za to (u vidu fotografija, naravno)…

Fresh Mix Tissue maske se sastoje od hidrirajuće formule obogaćene vitaminom C, odnosno hijaluronskom kiselinom, i suve maske od algi u maramici koju zapravo treba natopiti ovim bogatim serumom. Natopljena formulom sa vitaminom C ili hijaluronskom kiselinom, maramica postaje nežan, mek gel sa teksturom koja savršeno prianja uz lice, čineći kožu negovanom i hidriranom. Već nakon prvog korišćenja ćeš primetiti da ti je koža blistavija, a ten ujednačeniji i to je ono što mi se najviše dopada u vezi sa ovim maskama – rezultate zaista dobijaš odmah!

Nakon jedne nedelje korišćenja (tri nanošenja), ten je blistaviji, a nakon četiri nedelje korišćenja (12 nanošenja), koža je odmorna, “popunjena” i puna energije, dok je ten osvežen i ujednačen. Svežinu i efikasnost ove maske duguju činjenici da se “spremaju” na licu mesta – sama ih miksuješ onog trenutka kada odlučiš da ih upotrebiš što ih čini DIY maskama za lice koje ne možeš da pokvariš! Svi sastojci su već tu, u odgovarajućoj meri, tvoje je samo da ih pomešaš i tih 15 minuta odmaraš i uživaš u njihovom efektu!

S obzirom na to da Fresh Mix Tissue maske garantuju onaj osećaj (ali i efekat!) kakav pružaju i beauty tretmani u salonima, unesi tu prijatnu atmosferu u svoj dom: okupi drugarice, pusti laganu muziku, pripremi ukusne grickalice, stavite maske za lice i uživajte u svojih 15 minuta! 

A onda sutradan na poslu i vi prenesite utiske svojim koleginicama, niz se ne sme prekinuti! 🙂

Naslovna fotografija: instagram.com/rocky_barnes

Ivana

Comments