Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 20. novembra 2015. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog decembra realizuje sedmi put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

PRESS 5 Organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

Prijava bi trebalo da sadrži CV autoraskice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2015”, svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu:bafeevent@gmail.com

BAFE je u šest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

PRESS 2 Organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere

Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već treću godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnjuposvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

Sedmi BAFE biće održan ovog decembra u Beogradu.

Više informacija potražite na Facebook stranici: http://on.fb.me/1o0fRIh

Comments