4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Majkl Čen (Michael Chen) i Karl Andreson (Kari Anderson) ispred Normal Projects Design-a su od – naizgled skučenog stana – napravili više nego funkcionalno mesto za život. Glavna ideja ovog hrabrog projekta se ogledala u osmišljavanju komada koji će u sebi sadržati po nekoliko neophodnih elemenata nameštaja ili drugih predmeta.

Put od ideje do realizacije je bio više nego kreativan – napravljen je plavi element koji je veći od svakog komada nameštaja u tom stanu, a savršeno se uklopio u ambijent. U sebi sadrži nekoliko “prostorija”, od kojih je svaka neophodna u jednom životnom prostoru. U stanu se nalaze spavaća soba, ormar i deo za presvlačenje, radni prostor sa bibliotekom, gostinska soba, kuhinja, trpezarija, dnevna soba. Obećana udobnost je ubrzo postala stvarnost za vlasnika stana na Menhetnu, učitelja Erika Ščeidera (Eric Schneider). Arhitekte, Majkl i Karl, projekat su prvobitno nazvali “Unfolding Apartment”. Poklonici trendova u enterijeru će lako prepoznati japanski uticaj i pečat na ovom projektu, pa je tako i opravdan njegov novi naziv – Origami Apartment.

Stan predstavlja idealan kutak za život, ugodan i funkcionalan, lako se održava a u sebi sadrži sve ono što imaju veći stanovi. Ovo je još jedan dokaz kako kreativnost može da pomogne u svakodnevnom životu, posebno ona koja se tiče uređenja enterijera, životnog i radnog prostora. Neka vas video priča inpiriše i još danas za svoj mali životni kutak pronađite idealno rešenje i olakšajte sebi boravak u njemu. Uživajte u osmišljavanju enterijera!

tiny kitchen design 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Kuhinja

small house 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Plavi čarobnjak

interesting space 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Sasvim kreativno...

beautiful design 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

... I praktično!

Izvor fotografija: www.home-designing.com


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice