5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Majkl Čen (Michael Chen) i Karl Andreson (Kari Anderson) ispred Normal Projects Design-a su od – naizgled skučenog stana – napravili više nego funkcionalno mesto za život. Glavna ideja ovog hrabrog projekta se ogledala u osmišljavanju komada koji će u sebi sadržati po nekoliko neophodnih elemenata nameštaja ili drugih predmeta.

Put od ideje do realizacije je bio više nego kreativan – napravljen je plavi element koji je veći od svakog komada nameštaja u tom stanu, a savršeno se uklopio u ambijent. U sebi sadrži nekoliko “prostorija”, od kojih je svaka neophodna u jednom životnom prostoru. U stanu se nalaze spavaća soba, ormar i deo za presvlačenje, radni prostor sa bibliotekom, gostinska soba, kuhinja, trpezarija, dnevna soba. Obećana udobnost je ubrzo postala stvarnost za vlasnika stana na Menhetnu, učitelja Erika Ščeidera (Eric Schneider). Arhitekte, Majkl i Karl, projekat su prvobitno nazvali “Unfolding Apartment”. Poklonici trendova u enterijeru će lako prepoznati japanski uticaj i pečat na ovom projektu, pa je tako i opravdan njegov novi naziv – Origami Apartment.

Stan predstavlja idealan kutak za život, ugodan i funkcionalan, lako se održava a u sebi sadrži sve ono što imaju veći stanovi. Ovo je još jedan dokaz kako kreativnost može da pomogne u svakodnevnom životu, posebno ona koja se tiče uređenja enterijera, životnog i radnog prostora. Neka vas video priča inpiriše i još danas za svoj mali životni kutak pronađite idealno rešenje i olakšajte sebi boravak u njemu. Uživajte u osmišljavanju enterijera!

tiny kitchen design 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Kuhinja

small house 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Plavi čarobnjak

interesting space 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

Sasvim kreativno...

beautiful design 665x441 Origami Apartment: Mali i funkcionalan kutak

... I praktično!

Izvor fotografija: www.home-designing.com


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice