Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Osam načina da poboljšate odnos sa šefom (1. deo)

Osam načina da poboljšate odnos sa šefom (1. deo)

Ako tražite načine da poboljšate odnos sa šefom, mislim da imam nekoliko sjajnih saveta! Kada imate podršku šefa, posao ide mnogo bolje i daje vam želju da napredujete u karijeri, tako da, zaista jeste bitno raditi na poboljšanju te poslovne veze. Evo ih i ti saveti koje sam na početku obeležila:

1. Nazad na osnove

Ako želite dobar odnos sa nadređenim, morate da ispoštujete najpre sve najosnovnije stvari, kao što je dolazak na posao na vreme. Ovo znači da ne samo dolazite na vreme, nego ste i spremni za posao koji ćete odraditi. Naravno, nekad se desi da ne možete da izbegnete da ne zabrljate, ali se postarajte da ovakve situacije svedete na minimum. To što ćete nekoliko puta zakasniti vama ne deluje kao velika stvar, ali će sigurno uticati na posao drugih. Ako kolegama i nadređenima pokažete da ste neko ko stiže na vreme, pokazujete i da ste neko u koga mogu da se uzdaju.

2. Upoznajte se

Da biste komunicirali sa bilo kim, najpre morate da se upoznate sa njihovim stilom ponašanja. Ne morate da im uhodite Facebook profil i da njuškate i prisluškujete razgovore kako biste znali neke stvari, ali – posmatrajte! Ako je njihov stil komunikacije potpuno drugačiji od stila komunikacije koji vi upražnjavate, pokušajte da se prilagodite. Na primer, neka bude da vaš šef komunicira tako što želi činjenice i suštinu odmah, pre svega drugog, a vi volite da pričate non-stop, okolo-naokolo, i da ga non-stop obaveštavate o novim stvarima, shvatićete da ovo možda nije način da mu joj/priđete. Ne morate da se menjate, samo se prilagodite njegovom/njenom stilu efikasnije.

slika14 Osam načina da poboljšate odnos sa šefom (1. deo)

Upoznajte svoje kolege i nadređene i ostvarite sjajnu saradnju

3. Predvidite potrebe

Jedna od najboljih stvari koja će vam pomoći da se slažete sa šefom i kolegama je da unapred znate šta im je potrebno. Ne čekajte da vam neko kaže šta da radite ili da čekate predugo da biste uradili nešto što vam je odavno rečeno da uradite. Kada provedete određeni period na poslu, već će vam postati jasno šta kada i kako treba uraditi, i tako ćete i sebi i drugima olakšati posao.

4. Gledajte da nađete načine kojima ćete se poboljšati

Nezavisno od tipa posla koji imate, možete nešto da promenite. Razmislite o svim mogućim načinima da poboljšate način na koji obavljate posao ili kako radite. Ponekad, sve što je potrebno je da se pojavi neko ko razmišlja mimo kalupa i ko treba da se oglasi! Mnoge kompanije imaju način poslovanja koji je prilično star i možda im je potreban svež stav o tome kako da se smanje troškovi, poboljša kvalitet ili pojača efikasnost. Ko još ne bi cenio takav savet?!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice