Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

U prethodnom tekstu sam navela četiri stavke koje će vam pomoći da izgradite dobar odnos sa nadležnima, i to ne samo s njima, već i sa kolegama! Ovde navodim još toliko!

5. Potrudite se više nego obično

Kada sledeći put odete na posao, zašto se ne biste potrudili više nego obično? Gotovo svi daju minimum kada su na radnom mestu, ali to nije način da bilo koga impresionirate! Ako s vremena na vreme pređete granicu onoga što se od vas traži, možete samo da zasenite ljude oko sebe. Iako ovo neće direktno poboljšati vaš odnos sa šefom, sigurno će vas izvesti na pravi put ka tome!

6. Zamolite za povratnu informaciju

slika24 Osam načina da poboljšate odnos sa šefom (2. deo)

Usredsredite se na poboljšanje sopstvenog rada, pa će i odnos sa šefom postati bolji

Pročitaj i ovaj tekst.

Većina kompanija ima neku vrstu periodičnog ‘nadgledanja’ posla, ali vi preduzmite naredni korak tako što ćete zamoliti da dobijete povratnu informaciju o poslu koji obavljate. Kada ste u stanju da podnesete konstruktivnu kritiku i da poboljšate sopstveni rad na osnovu te kritike, pokazujete sposobnost i predanost poslu. Takođe, ovo je način da tačno znate šta vaš šef misli o vašem poslu.

7. Izbegavajte izgovore

Niko ne voli izgovore. Mislim da smo svi bili u situaciji gde smo od nekoga zavisili da uradi nešto za nas, i oni to nisu ispunili, a poslednja stvar koju smo u tom trenutku želeli je da čujemo izgovor. Ako znate da nešto ne možete da završite, potražite pomoć u samom startu. Vaš šef i kolege će više voleti da čuju da tražite pomoć, nego da čuju izgovor kada je rok već prošao a posao nije urađen!

8. Ostanite pozitivni

Za održavanje veze potrebno je vreme i dosta rada. Ako ste vi i vaš šef imali neka neslaganja u prošlosti, nemojte biti zlopamtilo. Ostavite prošlost u prošlosti i radite na popravljanju sadašnje veze. Stvari možda neće uvek ići onako kako smo mi planirali, ali ako imate dobar stav možda ćete postići velike stvari. Pored toga, već ima i previše negativaca po kancelariji, zar ne?

Poboljšanje veze sa bilo kim uzima dosta vremena, pa nemojte biti obeshrabreni od samog starta! Poslovne veze umeju da budu jako komplikovane, ali ako se fokusirate na poboljšanje svog rada, šef će sigurno primetiti! Imate li vi kakve savete za poboljšanje odnosa sa šefom?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice