Uradi ovo, uradi ono! Zapravo, suština je: Uradi onako kako misliš i kako osećaš. Prava dama se ponaša shodno svom raspoloženju, a ona druga kategorija devojaka (da ih ne oslovljavam sad) – onako kako bi trebalo. No, činjenica je da postoji pregršt saveta za uspešne sastanke. Mnogi zaista imaju smisla, ipak se time bave ljudi s iskustvom, dok je, pak, ona druga strana novčića malo smešnija (ako bih mogla tako da se izrazim, a da ne kažem reč “glupa”). Previše saveta, previše pitanja, mnogo pogrešnih odgovora. Kako god bilo, sledeće savete nikako ne uzimajte u obzir kada idete na prvi sastanak s novim dečkom.

“Zakasni malo, akademski je”

Glupost! Niko ne voli da čeka. Posebno ne neko ko vas ne poznaje dovoljno i neko kome još uvek nije dovoljno stalo do vas. Zapravo, akademski je stići na vreme, poštovati tuđe vreme i ne praviti od nekog budalu. Budite tačni, to se uvek isplati i boduje kao velika vrlina.

romance 600x300 Osam najgorih saveta za prvi sastanak

“Naruči kafu ili čaj, ni slučajno alkohol”

Još jedan nonsens. Naravno, ukoliko vam se zapravo pije kafa, ukoliko vam se pije čaj – to je okej. Međutim, ukoliko vi čeznete za Martinijem, a naručujete ono “što bi trebalo”, a ne ono što zaista želite – to nije okej. Alkohol ne mora biti ulaznica za blud i nemoral, alkohol nije ništa loše dok se konzumira u pristojnim količinama. Bitno je da imate stav. Ukoliko imate stav i pijete bilo koji alkohol, nikada, nikada nećete ostaviti loš utisak. Ukoliko ga nemate, možete naručiti i kiselu vodu kao najveći snob – neće vam pomoći.

Comments