Savremenu damu lako ćete prepoznati po njenom stavu, načinu na koji se kreće i na koji govori, ali uočićete je i po njenom jedinstvenom outfitu i stilu. Dama je žena koja zna da nosi odeću koja će krojem na suptilan način naglašavati njenu prirodnu lepotu, odeću koja je uvek uredna i ženstvena, sačinjena od kvalitetnih materijala i u efektnim, ali jednostavnim bojama.

Lokalni modni brend Lasazi namenjen je upravo savremenim damama, koje svoju ženstvenost prikazuju na jedinstven stilski način. Odevni komadi ovog brenda rađeni su sa emocijom čiste lepote i u njih je utkano mnogo ljubavi, kvalitetnih materijala i kontrastnih boja. Lasazi kreacije se lako mogu kombinovati u okviru različitih stilova, zadržavajući pri tome svoju jedinstvenost – a podržaće mladost vašeg duha, ali i zrelost vašeg karaktera. U nastavku teksta vam predstavljamo osam odevnih kombinacija koje sadrže Lasazi odevne komade, a koje možete nositi u specijalnim ili svakodnevnim prilikama i u kojima ćete ostaviti utisak prave dame istančanog ukusa.

Lily top i široke, nude pantalone

Ovaj jedinstveni crni top sa asimetričnim peplumom savršen je odevni komad koji će uneti svežinu i duh zanimljivosti u vaše elegantne odevne kombinacije. Kako bi sav fokus bio na njemu, ukombinujte ga uz jednostavne pantalone širokih nogavica, u neutralnoj boji. Preporučujemo da uz ovaj top nosite prirodnu, puštenu kosu i minimalistički nakit u vidu minđuša, a od modnih aksesoara odlučite se za efektne crne cipele na štiklu.

IMG 0403 e1603289604134 Osam savršenih outfita kada želiš da izgledaš ženstveno

Pantalone kulote Helen i jednostavna bela majica

Pantalone modela kulote savršene su za one specijalne prilike u kojima želite da izgledate ženstveno, a budete u pantalonama – a ne suknji ili haljini. Ove pantalone svojim jedinstvenim krojem će vizuelno izgledati kao strukirana suknja, a vi ćete se osećati komforno i slobodno se kretati u njima. Dužine do iznad gležnjeva, i sa unikatnim faltama, ove pantalone najbolje dolaze do izražaja uz jednostavni, beli top.

IMG 0365 e1603289350292 Osam savršenih outfita kada želiš da izgledaš ženstveno

Prima suknja i jednostavni beli top

Unikatna i atraktivna roze suknja sa geometrijski sečenom sivom ivicom savršen je dodatak svežine u koloritu u vaš garderober. Iako se ističe po svojoj boji, ova suknja može se uklopiti uz više različitih odevnih komada iz vašeg garderobera, a mi vam preporučujemo da je ukombinujete uz jednostavni beli top sa uskim bretelama. Roze boja je oduvek važila za simbol ženstvenosti, a ova suknja vam, uz ženstvenost, nudi i stilsku sofisticiranost.

IMG 0342 e1603289747897 Osam savršenih outfita kada želiš da izgledaš ženstveno

Top Yama sa peplumom uz nežne pantalone

Unikatni Yama top sa peplumom je odevni komad koji bi svaka žena poželela u svom garderoberu. On na savršen način naglašava žensku figuru i obline, a svojom jedinstvenošću upotpuniće i ulepšati svaki vaš outfit. Ukoliko ga uklopite uz jednostavne pantalone, sav fokus vašeg looka biće na njemu, a ukoliko ga uparite sa kulote pantalonama Helen stopiće se sa njima i delovaće kao da ste u neobičnoj, crnoj haljini. U svakom slučaju, ovaj top je odevni komad sa kojim definitivno ne možete pogrešiti.

IMG 0430 e1603289936196 Osam savršenih outfita kada želiš da izgledaš ženstveno
Comments