Pariz. Panorama s krovova kuća. Pogled nadole… gubiš ravnotežu, osećaš vrtoglavicu. Padaš sve brže i brže u opasnom vrtlogu. Iz slobodnog pada spašava te nečija ruka. Ljubavnik ili ljubavnica. Taj dodir je poput strele koja probada srce. Menja te iz temelja i prenosi u intenzivno, nadzemaljski lepo emotivno stanje prožeto toplinom, lakoćom i sigurnošću. Život juri pored tebe, ali vreme kao da stoji. Kakav užitak, barem na trenutak. Trenutak, kom ćeš se uvek spremno prepustiti.

ysl 1 Osetite intenzivan i strastven duh Pariza u samo jednoj bočici

Nadahnut Parizom, gradom zaljubljenih, YSL Beauté predstavlja senzacionalni doživljaj savremenog života kroz intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku. Znatiželjni i intuitivni po prirodi, moderni ljubavnici nisu sputani lancima nekadašnjih očekivanja i pravila. Slobodno izražavaju svoju seksualnost i emocije, ne zamarajući se propisanim obrascima ponašanja.
Ona je avangardna i neverovatno senzualna, a njena ljubavna priča je neuhvatljiva – prestaje, a zatim opet iznova počinje u trenucima kada se sanjarenje susreće sa slobodom. Ceni nezavisnost, poigrava se strašću, odvažno se prepušta ljubavi.

Monsieur Saint Laurent doživljava Pariz kao izraz iskrenosti, strasti i čiste emocije, kao grad koji se protivi društvenim normama i slavi slobodu. Pariz je za njega večni simbol ljubavi i nepresušan izvor inspiracije ne samo u radu, već i u životu – sve Saint Laurent kreacije prožete su snažnim pulsom ovog grada. U Parizu je sve moguće. “[…] Za ovaj parfem sam odabrao tvoje ime jednostavno zato što nema lepšeg. Zato što te volim. Moj Pariz.”

ysl 2 Osetite intenzivan i strastven duh Pariza u samo jednoj bočici

Vrtoglava ljubav ostavlja vrtoglavi trag. “Mon Paris” je subverzivna reinterpretacija tradicionalnog chypre-a; miris koji osobu koja ga nosi obavija svežim talasom strastvenog blještavila. Klasični chypre tonovi koje tradicionalno odlikuje predivna, ali stroga struktura predstavljaju utelovljenje retro pariskog šika. “Mon Paris” iz temelja menja originalni koncept: stvara novu prozračnu harmoniju uvodeći odvažan i nadasve opojan beli chypre koji odgovara modernom viđenju ljubavi.

U želji da kreiraju drugačije iskustvo, kreatori parfema su okrenuli leđa uobičajenim strukturama chypre-a i poigrali se novim materijalima i čulima. “Mon Paris” krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvetni akordi koji čine moderan, cvetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući. Čaroban i neodoljiv, novi beli chypre će vas očarati već u prvom trenutku zahvaljujući svojoj izuzetnoj čistoći – poput kristala u kom se pačuli povezuje s blistavo belim notama prožetim senzualnim mošusom.

Tamo gde je tama, mora postojati i svetlo; tamo gde biste očekivali slatkoću, iznenadi vas seksualna privlačnost. Baš kao što se zaljubljenima celi svet okrene naopako, i sa mirisom “Mon Paris” sve je drugačije.

ysl 3 Osetite intenzivan i strastven duh Pariza u samo jednoj bočici

Parfemska bočica “Mon Paris”, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Iza staklenih ploča krije se dragocen ružičasti eliksir, ispisujući mirisnu odu ženi koja nosi Mon Paris – rokerskog stava i jedinstvenog, prefinjenog stila.

Dizajnerka parfemskih bočica Catherine Krunas nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost. Izuzetno moderna i cool, mašna na vratu bočice izrađena je od meke svilene trake, s dva rokerska kožna čvora i prefinjenim zlatnim logom YSL Cassandre.

Comments