Život je pun beskrajnih prilika i želite da otkrijete i iskusite što više možete. Bez obzira na to da li ste uspešni na poslu, pratite onlajn časove ili usavršavate novu veštinu – tip ste žene koja želi da se oseća uspešno u životu, svakog dana u nedelji.

Ali jednom mesečno, u vreme ciklusa, sve se menja. Iz meseca u mesec prestajete da jurite uzbudljive životne mogućnosti jer znate da će vas proizvodi koje koristite u tom periodu izneveriti. Kad osetite uložak – i sve nelagodnosti koje sa sobom nosi – neprestano vas podseća na ciklus, a niko ne želi da brine zbog potencijalnih neprijatnih trenutaka.

Vreme je da ovom mesečnom razočarenju dođe kraj i da očekujete više od proizovda koje koristite za vreme ciklusa! Zaslužujete uloške BEZ curenja, BEZ pomeranja i BEZ skupljanja, tako da možete da uživate u VIŠE pokreta, VIŠE samopouzdanja i VIŠE života.

Novi Always Platinum ulošci poseduju sistem sa 5 zona komfora i zaštite, tako da možete bezbrižno uživati u danu i osećati se potpuno zaštićeno tokom ciklusa:

BEZ CURENJA. VIŠE POVERENJA. Zahvaljujući zaštitnim barijerama 3D LeakGuard sistema

BEZ SKUPLJANJA. VIŠE POKRETA. Zahvaljujući Soft & Fit dizajnu.

BEZ NEPRIJATNIH MIRISA. VIŠE SVEŽINE. Zahvaljujući tehnologiji OdourLock za neutralizaciju mirisa.

BEZ POMERANJA. VIŠE SIGURNOSTI. Zahvaljujući svilenkastim krilcima.

BEZ NELAGODINIH OSEĆAJA. VIŠE UDOBNOSTI. Zahvaljujući 1000 mekanih mikro jastučića.

“Jednokratni proizvodi za žensku higijenu poput Always Platinum higijenskih uložaka su neizostavan deo života mnogih žena. Decenije inovacija od strane Alwaysa su osigurale da sada žene imaju pogodne, bezbedne i pouzdane saveznike tokom menstrualnog ciklusa. Unapređena tehnologija novih Always Platinum uložaka sa 5 zona komfora i zaštite, omogućava svakoj ženi da se posveti svemu što voli svakog dana u mesecu. Zahvaljujući 3D zaštitnim barijerama protiv curenja ne dolazi do propuštanja. Posebna tehnologija Odour Lock neutrališe mirise, a 1.000 mekih mikro jastučića donosi više udobnosti.”, rekla je docent dr Katarina Stefanović, ginekolog.

Pobeda, trud,  uspeh. Životne prilike ne bi trebalo da prestanu zbog vašeg ciklusa.

static slide 4 e1605537297421 Osetite potpunu zaštićenost i prigrlite stvari koje volite!

Kao mlade savremene žene živite u pokretu. Bez obzira da li morate da idete na fakultet ili na posao, u teretanu, u kupovinu ili samo na piće sa prijateljima, činjenica je da, u većini slučajeva, ne možete sebi da dozvolite da vas ciklus uspori.

Zbog toga je veoma važno da izaberete pravog partnera za ove izazovne dane. Uloške koji vam omogućavaju da izgledate i osećate se odlično, partner koji vam omogućava da se osećate kao da možete osvojiti svet, bez obzira na sve.

Ništa ne bi trebalo da vas spreči da birate smele modne izbore i nosite one uske bele farmerke koje volite. Novi Always Platinum ulošci omogućavaju vam da budete smeli i odvažni u izražavanju kroz modu, bez ikakve brige, dok izgledate i osećate se fenomenalno tokom celog dana.

Ako ste dinamične, preduzetnički nastrojene, uvek u potrazi za znanjem, već sada znate da vas ništa ne može zaustaviti u vašim težnjama i ostvarenju vaših snova! Uz pravog partnera kao što je novi Always Platinum pored sebe, koji će vam pomoći tokom ovog izazovnog dela meseca, možete nastaviti da učite nove veštine, umrežavate se, putujete i držite svet na dlanu!

Hladniji meseci mogu predstavljati izazov za one žene koje se bave sportom, posebno ako tome dodate i ciklus. I dalje možete da vežbate i brinete o svom telu i umu, sve što vam je potrebno za nalet motivacije i snage je toplo piće i uložak BEZ curenja i BEZ nelagodinih osećaja.

Ne dozvolite da vas bilo šta koči, jer novi Always Platinum je uvek tu za vas, da svakog dana u mesecu ne osećate ništa osim zaštićenost, kako biste sa lakoćom prigrlili stvari koje volite!

Comments