Tokom, ali i nakon letnjih meseci san o osunčanom i blistavom tenu postaje očekivanje broj 1 žena širom celog sveta. Vichy predstavlja Teint Ideal bronzani puder, koji nežno oblikuje crte lica i pruža efekat osunčanog i blistavog tena. Za idealan rezultat šminkanja je pored odabira odgovarajućeg pudera podjednako važna rutina čišćenja i nege lica. Vichy predstavlja četiri bitna koraka za postizanje idealnog osunčanog tena.

1. korak: čišćenje

Novo Purete Thermale micelarno ulje je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom – kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog uživanja. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči i ispitan je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

 2. korak: hidratantna nega

Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože dinamično hidrira isušena područja zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu: linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež i blistav, a koža dugotrajno hidrirana. Sveža i vodenasta tekstura seruma koja se brzo upija u kožu je nemasna, nelepljiva i primerena osetljivoj koži. Za još intenzivniju hidrataciju serum je potrebno naneti ujutru i uveče pre Aqualia Thermal nege.

3. korak: prekrivanje

Teint Ideal kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i koriguje ten pružajući blistav i prirodan izgled kože. Dostupan je u dve nijanse, a sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog efekta na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom celog dana. Teint Ideal bronzani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namenjen je svim tipovima kože i dostupan je u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

puder Osunčan i blistav ten uz Teint Ideal pudere i Vichy savete

4. korak: termalna voda

Vichy termalna voda izuzetno je bogata mineralima, smanjuje osećaj neprijatnosti, štiti epidermis od spoljašnjih agresija, jača prirodnu obranu kože i ubrzava ćelijsku obnovu. Korišćenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini lepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 retkih minerala pruža efikasnost i prijatnost, nezavisno da li se koristi kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao fiksator nege/šminke ili kao prijatno osveženje za osetljivu kožu. Prirodno je formulisana i nije je moguće naučno reprodukovati. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.

vichy Osunčan i blistav ten uz Teint Ideal pudere i Vichy savete

Osim saveta Vichy stručnjaka na web stranici Teint Ideal proizvoda pogledajte i savete make-up stručnjakinje Magdalene Radibratović i video tutorijal kako postići osunčan i blistav ten.

Comments