Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Osvajanje Beograda!

Osvajanje Beograda!

Od ponedeljka,  14. oktobra, srednjoškolce očekuje interesantan program u njihovim školama.  Naime, u sklopu projekta  “Osvajanje Beograda!” počinje akcija “Nezvani gost”.

Osnovna ideja je da, u naredne četiri nedelje, četiri beogradske škole posete muzičari i glumci koji će razgovarati sa srednjoškolcima i predstaviti im svoj rad na jedan specifičan način, koji nisu bili u mogućnosti do sada da vide.

Cilj akcije “Nezvani gost” je edukacija i animacija srednjoškolaca za kulturu i umetnost, ali i podsticanje radoznalosti, kritičkog stava i formiranje sistema vrednosti.

Publika će biti u mogućnosti da čuje kako je Marko Šelić Marčelo počeo svoju karijeru,  kako se izgradio kao muzičar, ali i kao pisac. Tamara Dragičević i Ivan Zekić će predstaviti glumačku profesiju, ali i recitovati interesantne odlomke iz dela svetske književnosti, dok će članovi Operskog studija Muzičke akademije pevati arije iz svetski poznatih opera na moderan način. Bend VROOOM će, pored kratkog koncerta izložiti kako vidi muzičku scenu u Beogradu, a poznati beogradski DJ-evi će pomoći zainteresovanim srednjoškolcima da nauče kako da i sami postanu DJ-evi.

osvaljanje beograda pr Osvajanje Beograda!

Osvajanje Beograda!

Prva u nizu škola u kojima će se odvijati program je Škola za negu lepote, a očekuje se da će se program realizovati još u tri beogradske srednje škole.

Škole koje u koje će “Nezvani gost” ići su Škola za negu lepote, Drvoart, Tehnoart i Farmaceutsko- fizioterapeutska srednja škola. Ovaj program odvijaće se svakim radnim danom, u naredne četiri nedelje.

Projekat ‘‘Osvajanje Beogarda‘‘ realizuje se pod pokroviteljstvom Grada Beograda i kompanije NIS u izvršnoj produkciji Omladinskog pozorišta DADOV.

Editors choice