Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Od ponedeljka,  14. oktobra, srednjoškolce očekuje interesantan program u njihovim školama.  Naime, u sklopu projekta  “Osvajanje Beograda!” počinje akcija “Nezvani gost”.

Osnovna ideja je da, u naredne četiri nedelje, četiri beogradske škole posete muzičari i glumci koji će razgovarati sa srednjoškolcima i predstaviti im svoj rad na jedan specifičan način, koji nisu bili u mogućnosti do sada da vide.

Cilj akcije “Nezvani gost” je edukacija i animacija srednjoškolaca za kulturu i umetnost, ali i podsticanje radoznalosti, kritičkog stava i formiranje sistema vrednosti.

Publika će biti u mogućnosti da čuje kako je Marko Šelić Marčelo počeo svoju karijeru,  kako se izgradio kao muzičar, ali i kao pisac. Tamara Dragičević i Ivan Zekić će predstaviti glumačku profesiju, ali i recitovati interesantne odlomke iz dela svetske književnosti, dok će članovi Operskog studija Muzičke akademije pevati arije iz svetski poznatih opera na moderan način. Bend VROOOM će, pored kratkog koncerta izložiti kako vidi muzičku scenu u Beogradu, a poznati beogradski DJ-evi će pomoći zainteresovanim srednjoškolcima da nauče kako da i sami postanu DJ-evi.

osvaljanje beograda pr Osvajanje Beograda!

Osvajanje Beograda!

Prva u nizu škola u kojima će se odvijati program je Škola za negu lepote, a očekuje se da će se program realizovati još u tri beogradske srednje škole.

Škole koje u koje će “Nezvani gost” ići su Škola za negu lepote, Drvoart, Tehnoart i Farmaceutsko- fizioterapeutska srednja škola. Ovaj program odvijaće se svakim radnim danom, u naredne četiri nedelje.

Projekat ‘‘Osvajanje Beogarda‘‘ realizuje se pod pokroviteljstvom Grada Beograda i kompanije NIS u izvršnoj produkciji Omladinskog pozorišta DADOV.

Editors choice