Iako se podrazumeva da je sezona proleće/leto predviđena za krpice laganih materijala, kratke suknje, kratke majice i ostale minijaturne komade garderobe, nikako nemojte sasvim odložiti svoje jaknice i mantiliće ili čak prestati da razmišljate o kupovini istih. Oni uvek treba da budu tu negde, pri ruci, da nas ugreju kada je veče sveže, ali i da “začine” naš stajling, makar ih nosile samo kao “ukras”.

Uvek se možete opredeliti za neprevaziđene kožne ili teksas jakne, ali ponekad treba malo i odstupiti od ustaljenih pravila i pokazati originalnost i kreativnost prilikom osmišljavanja stajlinga. Recimo, zašto ovog proleća ne biste ponele zanimljive, neobične jakne i mantile koji će svakako učiniti da se istaknete u masi svojom originalnom i jednistvenom odevnom kombinacijom.

Ukoliko želite da svoju jednostavnu, svedenu kombinaciju učinite “zabavnijom” i zanimljivijom, odaberite jakne upadljivih boja koje će se odlično slagati sa vašom jednobojnom garderobom ili minimalističkom kombinacijom džinsa i obične bele majice. Neka vaš izbor budu prolećne boje poput zelene ili roze, a dobra ideja je i dezen baš u duhu proleća, a to su simpatične bomber jakne sa cvetnim printom. Osim zanimljivog modela, neka se vaša jakna izdvoji i originalnim nalepnicama, natpisima ili drugim “ukrasima”.

jakna 1 Osvežite svoj stajling ORIGINALNIM jaknama jakna 3 Osvežite svoj stajling ORIGINALNIM jaknama jakna 2 Osvežite svoj stajling ORIGINALNIM jaknama
Comments