Bomber jakne su naročito popularne ove sezone, pa ukoliko još uvek niste nabavile jednu – šta čekate? Iako nas očekuju sve topliji dani, večeri još uvek umeju da budu svežije, a takođe nas i kiša ponekad iznenadi, tako da ovaj trendi odevni komad može biti pravi spas kada vam je potrebno da se malo zagrejete.

Iako ovakav model jakne deluje sportski, daleko od toga da se on nosi samo u takvim, ležernim, sportskim kombinacijama. Bomber jakna može izgledati jako dobro i uz elegantnije haljine ili suknje, što će vašem izgledu dati posebnu čar. Zapravo, kombinujući svoju omiljenu jaknu na taj način spajate urbano i elegantno i time postižete sasvim neočekivani, a jako moderan efekat. Ova jakna će odlično izgledati uz široke, lepršave suknja-pantalone i košulju jer ova kombinacija koja na prvi pogled deluje tako klasično i monotono, uz bomber jaknu dobija sasvim novu dimenziju, mnogo smeliju i moderniju.

Birajte jakne različitih printova, materijala i boja, kombinujte ih sa šortsevima, majicama, patikama ili štiklama, a nemojte se plašiti da ponesete i printove koji su sasvim različiti. Igrajte se i budite slobodne da maksimalno ispoljite svoju kreativnost kada je moda u pitanju. A vaša omiljena bomber jakna savršeno će ispratiti sve vaše modne ideje.

jakna1 Osvežite svoje kombinacije BOMBER jaknom jakna3 Osvežite svoje kombinacije BOMBER jaknom jakna4 Osvežite svoje kombinacije BOMBER jaknom jakna5 Osvežite svoje kombinacije BOMBER jaknom
Comments