Nova sezona i godišnje doba, donelo je brojne trendove kada su moda i lepota u pitanju, no, da li ste ikada pomislile da vaš modni ukus, stil, imaju veze sa datumom rođenja, odnosno, sa vašim horoskopskim znakom? Ukoliko ste nekada razmišljale na ovu temu, onda proverite da li se poklapa sa vašim izborom, te vidite kakav kaput najbolje odgovara vašem zofijačkom znaku.

Ovan

Sasvim očekivano, Ovan voli krzno, oversized kapute i bunde koji su udobni, topli, ali i veoma luksuzni. No, ne radi se samo o običnom krznu, već i jarkim bojama, koje odgovaraju njihovom temperamentu koji se očigledno prenosi i na modni osećaj.

ovan Otkrij kakav kaput odgovara tvom horoskopskom znaku

Bik

Bikovi su prikonjeni klasičnom izgledu, moda kakva ona jeste u svom izvornom obliku, prefinjena i elegantna. zato će ovom horoskopskom znaku najbolje odgovarati crni, dugi kaputi koji su vanvremenski komad.

bik Otkrij kakav kaput odgovara tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Šik izdanja, atraktivan izgled i savremenost, deo su stila većine Blizanaca. zato će zanimljivi dezeni i printovi biti odličan izbor za sve pripadnike ovog znaka, jer umeju to da kombinuju i odlično ponesu.

bliyanci Otkrij kakav kaput odgovara tvom horoskopskom znaku

Rak

Rakovi su jedni od najemotivnijih u zodijačkom sistemu, ali ta nežnost se u stilu nekad i gubi. Zato će modernog kroja, kaput u jarkim bojama sa dvoredim kopčanjem biti odličan za njih.

rak Otkrij kakav kaput odgovara tvom horoskopskom znaku
Comments