Bez obzira na to koliko imaš godina i kog tipa je tvoja koža, pravilna i odgovarajuća nega je obavezna. Ako si još uvek u dvadesetim, sada je pravo vreme da otkriješ pravilnu negu kože koja će zato i u kasnijim godinama izgledati lepo, zdravo i negovano, a ako već samouvereno gaziš tridesete, četrdesete, onda je krajnje vreme da svojoj koži pružiš negu koju zaslužuje!

Da bi tvoja koža uvek izgledala besprekorno, trebalo bi da imaš na umu jednu stvar – kolagen. Kolagen je najvažniji strukturni protein i važan element kože, koji prirodnim starenjem degradira, a posledica je narušena ravnoteža strukture dermalnog tkiva. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, 4D COLLAGEN, uspešno rešava nastale probleme na koži. 4D COLLAGEN je temeljen na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji morskog kolagena i biološki aktivnih peptida pomoću kojeg na površini kože dovodi do trenutnog efekta liftinga, a u dubljim slojevima kože dugoročno podstiče sintezu kolagena. Posledično dovodi do smanjenja vidljivosti linija i bora te vidljivog poboljšanja tonusa kože. Linija 4D COLLAGEN sadrži proizvode koji su namenjeni zadovoljenju svih potreba kože: hidratantni serum za intenzivni osećaj hidratacije, kreme za normalno-mešovitu kožu i za suvu kožu, kremu za predeo oko očiju za odmoran izgled, sleeping masku za potpunu negu za vreme spavanja, te ampule za sedmodnevno maksi podmlađivanje.

Sve proizvode iz ponude Kozmetike Afrodita možeš poručiti preko njihovog online shopa OVDE. Inače, ovog vikenda (8. i 9. april) te na Sajmu kozmetike očekuje popust na 4D COLLAGEN liniju za negu, a tim povodom su i cene u online shop-u takođe snižene. Zato, obavezno poseti Halu 2 Beogradskog sajma i pronađi štand Afrodita Cosmetics!

Nagradni kviz Otkrij proizvod koji će učiniti da tvoja koža bude blistava i negovana 2 Otkrij proizvod koji će učiniti da tvoja koža bude blistava i negovana (NAGRADNI KVIZ)

U saradnji sa Kozmetikom Afrodita poklanjamo 5×1 paket koji sadrži 4D COLLAGEN kremu i sleeping masku.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da rešiš kviz OVDE. Svi koji urade kviz i ostave svoje podatke ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada. Nagrađeni će biti najbolji odgovori, a imena dobitnika biće objavljena na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje od 5. aprila do 19. aprila.

POBEDNICE AFRODITA NAGRADNOG KVIZA SU: Nevena Gvozdenović iz Beograda, Tamara Stikić iz Beograda, Dunja Naić iz Inđije, Slađana Jovanović iz Valjeva i Nataša Đurić iz Erdevika! Molimo dobitnice da nam se jave u Inbox, kako bismo ih uputili u detalje oko preuzimanja nagrada.

Nagradni kviz važi za Republiku Srbiju!

Prethodne kvizove reši ovde!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments