Ako kao i svaka žena i vi obožavate da isprobavate nove kozmetičke preparate u potrazi za onim koji će savršeno odgovarati vašoj koži, sigurno će vam se dopasti mogućnost da u svoju dnevnu negu uključite još jedan efikasan, ali i prirodni proizvod, koji dolazi iz luksuzne linije Caudalie kozmetike.

Matilda Tomas, osnivač ovog brenda, naglašava da je Caudalie kozmetika kreirana tako da ispuni svako očekivanje svake žene na svetu i zato verujemo da će ovi proizvodi za lepotu zadovoljiti i vaše ukuse. Ukoliko još uvek niste isprobale proizvode ove linije kozmetike, sada imate tu mogućnost i to na krajnje zanimljiv način!

Sve što treba da uradite jeste da rešite naš kviz i ukoliko budete imale malo sreće – osvojite vredne i jako korisne nagrade.

Odgovorite tačno na sva postavljena pitanja. Od pomoći će vam biti svakako tekst koji prethodi kvizu. Svi oni koji tačno odgovore na sva postavljena pitanja ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada.

Svaki dobitnik će biti nagrađen jednim preparatom. Dobitnici će biti izabrani putem sajta random.org i objavljeni na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje do 28. aprila 2016. godine.

Šta čekate? Kviz možete rešiti OVDE.

Wannabe Caudalie Kviz Body W6701 Otkrij svoj izvor lepote i OSVOJI vredne nagrade!
Comments