1/2

Probudila si se, umorna. Ponovo. Teško ti je da ustaneš iz kreveta, osećaš kao da te neki teg vuče na dole, a ovakvo loše raspoloženje potkrepljuje to-do lista koja, iako nije fizički pored tebe, jeste u tvojoj glavi. Tačno vidiš sve te ispise, stavke naglašene crvenom bojom (da još malo pojačaju stres!), strelice koje vode na sve strane jer naravno da si jednu obavezu morala da raščlaniš na više njih. Koliko god se trudila da svoju to-do listu urediš da bi dalje pokušala i da urediš svoj život i malo usporiš – ne ide. Ma, nema šanse! A pokušala si, nije da nisi…

Pogledaj se u ogledalo. Ne dopada ti se ono što vidiš? Ne samo da se osećaš ispijeno, načisto pojedeno i prazno, tako i izgledaš. Sivo. Čak, providno. Ti nisi više ti, obaveze su te progutale! Dakle, dovoljno si čekala i dozvoljavala da se ovako nešto dešava. Dovoljno si trpela. Vreme je da usporiš, da otkriješ kako je to živeti “slow age”, kako je to biti glavni akter sopstvenog života, a ne stajati sa strane i gledati kako sve pored tebe prolazi kao u “fast motion”-u i to u crno-beloj, nemoj verziji. A ti stojiš i ne znaš šta te je snašlo!

Suludo je očekivati da najednom zaboraviš svoj stari život, da se iz užurbane metropole preseliš u netaknutu prirodu, da telefon baciš kroz prozor i postaneš hipik skroz na skroz. Jeste da si to hiljadu puta do sada poželela ali… Sa ovim treba da se suočiš kao velika devojka!

OtkrijumetnostSlowAgeživljenja2 Ovo je beauty trend koji neutrališe prve znake starenja kože

Počni već danas. Alarm je zazvonio u određeno vreme, ali ga već za sutra navij na pola sata pre. Tih pola sata kojih si “ukrala” od sna iskoristi za sebe baš onako kako ti tog dana padne na pamet! Nemoj da se budiš i ustaješ pod stresom. Pogledaj na sat – imaš još vremena da leškariš, da popiješ kafu u krevetu, da se istuširaš, da zagrliš njega ako si možda zaspala sa njim, a sve to propraćeno omiljenom muzikom. Recimo. Ovako će ti dan početi lepo i veselo, a ne strasno i tmurno. A kada se pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem naoružaš od ranog jutra – ko ti šta može tokom dana?!

Sada je vreme za ustajanje, ono pravo. Šta god da radiš, ne preskači jutarnji ritual nege. Ne žuri! “Slow age”, sećaš se? To treba da bude tvoja mantra. Neka radio i dalje svira u pozadini, a ti razmakni zavese, pusti svetlost i svež vazduh u sobu, lati se nesesera i počni – jedna krema, druga krema… Tvoja koža će zablistati i to ne samo zbog dobrog raspoloženja, već i zbog nege kojom je “častiš”. Vichy Slow Age linija proizvoda je ono što ti je potrebno da ovih nekoliko minuta jutarnje nege postanu pravo uživanje i za tebe i za tvoju kožu. Mini antistres tretman zahvaljujući kojem ćeš na trenutak nestati, zahvaljujući kojem ćeš zaustaviti vreme i probuditi se ponovo – kao nova!

OtkrijumetnostSlowAgeživljenja Ovo je beauty trend koji neutrališe prve znake starenja kože