Potrebna vam je nova zimska garderoba? U tom slučaju, ako želite da se malo počastite, da pametno uložite svoj novac, ili da nabavite ono bez čega nećete moći, u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf pronaći ćete najnovije trendove, koji tokom ove sezone jesen/zima u Vašem plakaru ne smeju da nedostaju.

parndorf kaputi Otkrijte jesenje trendove u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf

Počevši od mekih pastelnih tonova predstojeće sezone jesen/zima, pa do modernih kaputa za pojavu sa stilom! Ali, ne treba da se zanemari ni zimska evergrin trikotaža: umiljato toplo, a opet u stilu, najnoviji trikotažni trend – “Knitwear“, podiže kvalitet celokupne ovosezonske trendovske garderobe za hladnije dane. Tržni centar mode McArthurGlen Designer Outlet Parndorf najavljuje jesen aktuelnim modnim kreacijama poznatih međunarodnih robnih marki kao što su Escada, Stefanel, Trussardi Jeans, Philipp Plein, Furla i mnoge druge.

parndorf pastel Otkrijte jesenje trendove u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf

Već ste isplanirali svoj sledeći odmor u Austriji? U tom slučaju, tokom Vašeg proputovanja Austrijom ne smete a da ne odete u modni pohod na šik robne marke. Tržni centar mode Designer Outlet Parndorf predstavlja glavnu atrakciju za šoping inostranih turista, i svih onih koji cene dobar odnos cene i kvaliteta. U više od 130 prodavnica, svako će za sebe da pronađe svoj modni artikl iz snova: U omiljene dizajnerske marke iz tržnog centra mode McArthurGlen Designer Outlet Parndorf ubrajaju se međunarodne renomirane marke kao što su Karl Lagerfeld, Diesel, Calvin Klein, Armani, Marc O’Polo, Guess, Superdry ili Pollini.

Ikone džinsa koje ove jeseni apsolutno morate da imate

Ove sezone džins je ponovo nalazi u centru pažnje. Kreirajte svoj originalan izgled najboljim komadima odeće iz tržnog centra mode McArthurGlan Designer Outlet Parndorf.

denim icons Otkrijte jesenje trendove u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf

Sa džinsom ste uvek u trendu, a u tržnim centrima mode McArthurGlen Designer Outlets pronaći ćete poznate dizajnerske marke kao što su Levi’s, Guess ili True Religion, čija je cena uvek povoljnija za 30 do 70%. Tokom naše tekuće promocije džinsa, sada možete još više da uštedite. Dopustite da Vas naši novi džins trendovi inspirišu, i otkrijte omiljene komade moderne odeće, kojih nikad nije dosta.

parndorf dzins Otkrijte jesenje trendove u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf

Više vremena, više letnjeg šopinga

Produženo radno vreme petkom do 21 čas, omogućiće Vam potpuno opušteno uživanje u šopingu.

Dan koji ćete provesti u kupovini u tržnom centru mode Parndorf, zahvaljujući odličnoj saobraćajnoj povezanosti, započinje savršeno opušteno. Pristignete li sopstvenim autom ili autobusom, moći ćete da iskoristite brojna besplatna parking mesta direktno ispred ulaznih vrata centra. Takođe, iz pravca Beča na raspolaganju vam stoji linijska autobuska veza. Nakon toga će Vas u modernoj atmosferi ovog tržnog centra mode prodavnice pozvati u ugodnu šetnju. Široki prostor kafića i restorana omogućiće Vam i kulinarski doživljaj. Nakon modnog pohoda na brojne prodavnice luksuzne, dizajnerske robe, najbolje možete da se opustite uz sveži ledeni čaj ili čašu prošeka. We love…

parndorf Otkrijte jesenje trendove u tržnom centru mode Designer Outlet Parndorf

Radno vreme

Ponedeljak – četvrtak 9:30 – 19:00

Petak: 9:30 – 21:00

Subota: 9:00 – 18:00

Više informacija na: www.designeroutletparndorf.at

E-mail: tourism.parndorf@mcarthurglen.com

Posetite ih i na Facebooku.

Comments