Bez obzira na tip kože, godine ili boju tena Vichy linija pudera posebno je formulisana kako bi odgovorila na potrebe svakog tipa kože. Svi puderi su prilagođeni osetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni, hipoalergeni i obogaćeni termalnom vodom Vichy. Sadrže minerale izuzetno visoke čistoće, a efikasnost im je klinički dokazana. Vichy je ove godine za otkrivanje idealnog tena predstavio novu liniju Teint Ideal koja se sastoji od blistavog kremastog i tečnog pudera, kompaktnog pudera i bronzera u prahu. Asortiman Vichy pudera upotpunjuju puderi Dermablend sa izuzetnim korektivnim prekrivanjem, Normaderm Teint za prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima i Liftactiv Flexilift Teint s efektom liftinga.

otkrijte vas idealan ten uz vichy liniju pudera 1 Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera

Naša je koža vitalan organ i za postizanje idealnog tena bitno je odabrati adekvatan puder. Ako koža dođe u dodir sa formulom koja nije prilagođena fiziologiji i potrebama kože, njen izgled može se promeniti, a to utiče na završni rezultat šminkanja. Samo pažljivo odabrani puder koji je u skladu s prirodom kože, otkriva svu njenu lepotu na potpuno pouzdan način. Kod izbora pudera moramo voditi računa o tipu kože (suva, masna, mešovita, normalna i osetljiva koža), ali i o godinama. Apoteka je pravo mesto za kupovinu pudera jer na raspolaganju imamo stručni savet farmaceuta, pouzdane proizvode izrađene pod strogim merilima farmaceutske industrije i dermatološki proverene za maksimalnu sigurnost. Vichy puderi Teint Ideal, Dermablend, Normaderm Teint i Liftactiv Flexilift Teint predstavljaju rešenja za različite potrebe kože s optimalnim rezultatom koji otkrivaju mladoliki sjaj i idealan izgled kože.

NOVA LINIJA TEINT IDÉAL obuhvata blistav tečni puder za normalnu do mešovitu kožu, kremasti puder za suvu kožu, kompaktni puder za sve tipove kože i bronzani puder u prahu za osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Blistavi tečni i kremasti puderi sadrže tehnologiju tečne svetlosti koja utiče na epidermis i sadrži čestice koje reflektuju i propuštaju svetlost pa omogućavaju kontinuiran i ujednačen tok svetlosti za blistav ten.

Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Vichy Teint Ideal Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera

Dostupni su u četiri nijanse, sadrže SPF 20 i primereni su za osetljivu kožu. Blistav kompaktni puder dostupan je u dve nijanse i sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog efekta na površini kože. Bronzani puder u prahu dostupan je u jednoj univerzalnoj nijansi za svaki ten pa je primeren za svaki tip osetljive kože.

NORMADERM TEINT tečni puder za masnu kožu sklonu nepravilnostima osigurava čist, matiran i ujednačen ten sa efektom čiste kože. Ne isušuje kožu i ujednačava ten bez zatvaranja pora. LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT tečni puder protiv bora predstavlja novu generaciju pudera sa efektom liftinga za sjajnu kožu. Bore su u trenutku vidljivo zategnute, a ten je ujednačen i blistav. DERMABLEND tečni korektivni puder primeren je za prekrivanje blagih do umerenih nepravilnosti poput neujednačenog tena, podočnjaka, crvenila i ožiljaka. Izuzetno upijajuća i lagana tekstura omogućava besprekoran ten bez efekta maske. Svi puderi dostupni su u četiri nijanse i primereni su za osetljivu kožu.

Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Dermablend Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Flexilift flacon Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera normaderm Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera VICHY TEINT Fluide Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera VICHY TEINT TUBE Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy liniju pudera
Comments