POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Viktorija Bekam je prikazala svoju novu kolekciju za sportski brend Reebok, inspirisanu jednim od najpoznatijih NBA igrača svih vremena Šakilom O’ Nilom! Kolekciju britanske modne dizajnerke čine majice kratkih rukava, dukserice i čarape u crno-belim varijantama sa crvenim detaljima i autentičnim obeležjem – jedinstvenom siluetom košarkaške legende.

“Kada pomislim na Reebok, prva asocijacija su mi ’90-te i košarka. Odmah potom setim se Šeka, ikone koja je obeležila čitavu jednu eru ovog sporta”, rekla je Viktorija Bekam, dodavši da je ovaj čuveni centar bio njeno nadahnuće pri kreiranju najnovije Reebok x Victoria Beckham kolekcije.

Viktorija Bekam e1533041443441 Otkrivamo: Čija silueta se nalazi na novoj Reebok x Victoria Beckham kolekciji?

Kreatorka i Šakil O’ Nil predstavili su ovu capsule kolekciju u aprilu i otkrili da je reč o komadima koji sjedinjuju nasleđe sa visokom modom, s obzirom na to da su čiste i precizne linije, karakteristične za dizajnerku, upotpunjene jednobojnom, vanvremenskom siluetom košarkaša.

Stvaranje ove kolekcije započelo je još u novembru prošle godine, posetom Reebok arhiva u Bostonu. Bekamova je tu provela nekoliko dana proučavajući modne stilove poslednje decenije prošlog veka.

ekil O Nil e1533041472735 Otkrivamo: Čija silueta se nalazi na novoj Reebok x Victoria Beckham kolekciji?

“Nijedan sportski brend ne govori toliko snažno o ’90-im kao Reebok, a ova kolekcija je svojevrsni omaž tom dobu i prikazuje njegovo modno nasleđe. Arhiv je bio polazna tačka mog istraživanja, a ključni košarkaški motivi, logotipi i grafika tog vremena bili su moja inspiracija”, objašnjava čuvena dizajnerka.

Reebok x Victoria Beckham kolekcija dostupna je na Reebok.com/us/reebok_victoria_beckham i VictoriaBeckham.com. Najavljeno je da će i ostatak kolekcije, na kome Bekamova trenutno radi, činiti komadi namenjeni uličnoj modi.

Editors choice