Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Viktorija Bekam je prikazala svoju novu kolekciju za sportski brend Reebok, inspirisanu jednim od najpoznatijih NBA igrača svih vremena Šakilom O’ Nilom! Kolekciju britanske modne dizajnerke čine majice kratkih rukava, dukserice i čarape u crno-belim varijantama sa crvenim detaljima i autentičnim obeležjem – jedinstvenom siluetom košarkaške legende.

“Kada pomislim na Reebok, prva asocijacija su mi ’90-te i košarka. Odmah potom setim se Šeka, ikone koja je obeležila čitavu jednu eru ovog sporta”, rekla je Viktorija Bekam, dodavši da je ovaj čuveni centar bio njeno nadahnuće pri kreiranju najnovije Reebok x Victoria Beckham kolekcije.

Viktorija Bekam e1533041443441 Otkrivamo: Čija silueta se nalazi na novoj Reebok x Victoria Beckham kolekciji?

Kreatorka i Šakil O’ Nil predstavili su ovu capsule kolekciju u aprilu i otkrili da je reč o komadima koji sjedinjuju nasleđe sa visokom modom, s obzirom na to da su čiste i precizne linije, karakteristične za dizajnerku, upotpunjene jednobojnom, vanvremenskom siluetom košarkaša.

Stvaranje ove kolekcije započelo je još u novembru prošle godine, posetom Reebok arhiva u Bostonu. Bekamova je tu provela nekoliko dana proučavajući modne stilove poslednje decenije prošlog veka.

ekil O Nil e1533041472735 Otkrivamo: Čija silueta se nalazi na novoj Reebok x Victoria Beckham kolekciji?

“Nijedan sportski brend ne govori toliko snažno o ’90-im kao Reebok, a ova kolekcija je svojevrsni omaž tom dobu i prikazuje njegovo modno nasleđe. Arhiv je bio polazna tačka mog istraživanja, a ključni košarkaški motivi, logotipi i grafika tog vremena bili su moja inspiracija”, objašnjava čuvena dizajnerka.

Reebok x Victoria Beckham kolekcija dostupna je na Reebok.com/us/reebok_victoria_beckham i VictoriaBeckham.com. Najavljeno je da će i ostatak kolekcije, na kome Bekamova trenutno radi, činiti komadi namenjeni uličnoj modi.

Editors choice