Leto je stiglo, a kako bi ono bilo bezbrižno, uvek uz sebe imaj svoj Action Control Thermic dezodorans jer nikada ne znaš kako će se tvoj dan odvijati!

Action Control Thermic dezodoransi su idealni za žene i muškarce koji žive vrlo aktivnim tempom, često menjaju mesto boravka i suočavaju se sa visokim temperaturama.

Da li želiš da provedeš bezbrižno leto?

Garnier 1200x900 1307 SRB 1 Otkrivamo: Kako da se zaštitiš od neprijatnih mirisa?

Prvi Garnier antiperspirant sa termoaktivnim sastojcima, Action Control Thermic je inovacija otporna na temperature do 45 °C pa je posebno pogodna za visoke letnje temperature.

Action Control Thermic je dostupan u spreju i roll-onu. Obogaćen upijajućim mineralitom koji upija četiri puta više vlage u odnosu na sopstveni volumen pružajući efikasnu zaštitu protiv znojenja, omogućavajući pritom koži da diše.

Testiran u uslovima kakvi preovladavaju u sauni, Action Control Thermic pruža optimalnu efikasnost čak za vreme vrelih letnjih meseci i dokazanu zaštitu protiv neprijatnih mirisa tokom 72 sata. Kada je reč o letnjim mesecima – više ne morate da brinete o vašem dezodoransu. Neka vaš deo brine o vama!

Garnier 1200x900 1307 SRB 41 Otkrivamo: Kako da se zaštitiš od neprijatnih mirisa? Garnier 1200x900 1307 SRB 2 Otkrivamo: Kako da se zaštitiš od neprijatnih mirisa?

 

Comments