Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Verovatno ste još od svojih baka mnogo puta čuli kako je uvek dobro za negu lica, kože i kosa koristiti prirodne proizvode, jestive namirnice i sve ono što se može naći u kuhinji, a da se ono što je veštačkim putem dobijeno zaobiđe. Znale su to one zašto pričaju, jer su i same porasle na receptima prirodnih maski, šampona i svega ostalog što im je bilo potrebno. Jedan od proizvoda koji se najviše koristio svakako je i soda bikarbona koju možete koristiti u toliko situacija, da se skoro ni ne mogu izbrojati. Od nege lice i tela, preko kosa, za garderobu, kao odstranjivač fleka i još mnogo toga.

sve koristi sode bikarbone3 Otkrivamo: sve koristi sode bikarbone (YOUTUBE)

Vrlo je fleksibilna kada je njena upotreba u pitanju, sigurno je to da je jedan od najjeftinijih, a najkorisnijih proizvoda koje možete imati u svojoj kući. Odstranjuje fleke koje se teško mogu skinuti i najjačim deterdžentima, neutrališu ružne mirise koji dolaze od obuće, frižidera ili nečeg drugog. Od nje možete napraviti savršene penušave bombe za kupke, koje su dosta nepristupačne u drogerijama zbog visoke cene, a i često je lepše kada to uradite sami. Recepata koji je uključuju zaista je nebrojano.

Editors choice