Nakit je veoma bitan aksesoar i dodatak svakom autfitu. Bez njega većina modnih kombinacija ne bi bila potpuna, on joj daje taj final touch. Ove sezone mnogi trendovi iznova stupaju na scenu, i postaju neizostavan detalj. Mi smo izdvojili one komade nakita koji će se naviše nositi ove jeseni, a koji su ujedno ostavili najjači utisak na nas.

Alke

Nekada su bile najpopularnije minđuše, i nema devojke koja ih nije posedovala, a danas se alke vraćaju u svet mode na velika vrata. Ovaj put su u pitanju one malo deblje, punije alke, i u većini slučajeva zlatne. Sav onaj nežni nakit zahvaljujući alkama pada u drugi plan.

4 6 Otkrivamo ti koji će nakit biti najaktuelniji ove jeseni

Dugačke ogrlice od kanapa

Ove sezone je očigledno sve veće i upadljivije. Bar što se nakita tiče. Ovaj novi trend sa ogrlicama koje su napravljene od kanapa u bojama, postaju sve više i više aktuelne među trendseterima.

9 6 Otkrivamo ti koji će nakit biti najaktuelniji ove jeseni

Statement prstenje

Prstenje je uvek u trendu i verovatno će uvek i biti, ali ovaj put se radi o onom što većem, koji će zapasti za oko svakome. Tanko, zlatno prstenje i dalje nije izašlo iz mode, ali možemo sa sigurnošću da kažemo da ga je ono znatno “napadnije” prstenje zasenilo.

5 6 Otkrivamo ti koji će nakit biti najaktuelniji ove jeseni
Comments